Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Aloe Vera Face Creme 50ml

Varenummer: N34697
EAN: 5708751348000
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Avivir
ink. mva.
  • Høyt innhold økologisk aloe vera
  • Styrker huden, beskytter og gjenoppbygger
  • Intensiv hudpleie
  • Uten parfyme
AVIVIR Aloe Vera Face Creme er en nærende krem som tilfører huden fuktighet og virker mykgjørende. Med sitt høye innhold av økologisk aloe vera bidrar den til å styrke hudens forsvar, intensivere fuktighetstilførselen, beskytte og gjenoppbygge huden. Utvalgte aminosyrer og E-vitamin gir huden ekstra beskyttelse mot frie radikaler som kan gi ulike irritasjoner og tidlig aldringstegn. AVIVIR Aloe Vera Face Creme gir en god daglig beskyttelse. Ansiktskremen er uten parabener, parfymer, fargestoffer og mineraloljer.

Ingredienser: Aloe barbadensis leaf extract*, Octyldodecyl myristate, Olus oil, Cetearyl alcohol, Glyceryl atearate, Stearic acid, Sodium lauroyl glutamate, Sodium PCA, Carbomer, Tocopherol, Arginine, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Citric acid.

*økologisk ingrediens

98 % av naturlig opprinnelse
75 % er økologisk

 

AVIVIR Aloe Vera Face Creme påføres ren og tørr hud på ansikt og hals hver morgen og/ eller etter behov.

AVIVIR Aloe Vera Face Creme passer alle hudtyper, også de med sensitiv hud.

- 70 % økologisk Aloe vera

- Fuktighetsgivende og mykgjørende

- Uten parabener, parfymer, fargestoffer og mineraloljer

- Produsert i Danmark

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Aloe Vera Anti Age Sun Face SPF30 50ml

AVIVIR Aloe vera Anti age solkrem for ansikt har en sammensetning av organiske solfiltre og beskytter både mot solens UVA- og UVB-stråler. Aloe Vera Anti-Age Sun Face SPF 30 gir god solbeskyttelse og kan brukes av alle, også de med sensitiv hud. Solkremen inneholder Aloe vera som styrker hudens eget forsvar og virker gjenoppbyggende. Spennende sammensetning med hyaluronsyre som har en unik evne til å øke hudens fuktighetsnivå, samt tosilin som øker melanindannelsen og gir en rask og jevn brunfarge. Både tosilin og Hyaluronsyre bidrar til minimering av linjer og rynker, også solrynker. E-vitamin er tilsatt for å forhindre frie radikaler.

N36236
Aloe Vera Shampoo 300ml

Avivir Aloe Vera Shampoo er en parfymefri sjampo som inneholder 50% økologisk aloe vera. AVIVIR Aloe Vera Shampoo er basert på milde vaskeaktive stoffer som skånsomt vasker håret rent uten at de virker uttørrende. Sjampoen inneholder et cellulosederivat utvunnet fra bomullsplanten som gjør håret lett å gre ut og motvirker statisk elektrisitet. Aloe vera styrker og intensiverer fuktforsyningen i hodebunn, og forhindrer tørking og irritasjon. Stoffene i sjampoen er i tillegg biologisk nedbrytbare, og er laget med respekt for både mennesker og natur! Sjampoen kan brukes til alle hårtyper, men anbefales spesielt til tørr og sensitiv hodebunn.

N35219
Aloe Vera Rich 24 Hour Creme 50ml

AVIVIR Aloe Vera Rich 24 Hour Creme er en nærende og regenererende nattkrem som pleier og gjenoppbygger huden etter påvirkning fra vær og forurensing. I tillegg til Aloe vera som reparerer og styrker huden, inneholder kremen omega 6 og 9, E-vitamin, solsikkeolje og glyserin som både tilfører og binder fuktigheten. Kremen er uten parabener, parfymer, fargestoffer og mineraloljer.

N34698
Aloe Vera Cleansing Foam 150ml

AVIVIR Aloe Vera Cleansing Foam er en ansiktsrens som inneholder Aloe vera som reparerer og styrker huden, og i tillegg har den milde dyprensende plantebaserte ingredienser som renser huden og fjerner makeup-rester. Renseskummet inneholder glyserin og hveteprotein som hindrer og motvirker uttørring av huden.

N34695
Lenker
Min side