Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Amino-Complex, Valleprotein 78% 400g

Varenummer: N36595
EAN: 5703137400310
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S
ink. mva.
  • 78% whey protein (myse)
  • Proteinpulver
  • Byggesteiner for kroppen
Amino-Complex protein 78% har byggesteiner for kroppen med 78 % protein fra myse fra melk, også kalt whey protein. Proteiner bidrar til å øke og opprettholde muskelmasse og opprettholde normale bein. Amino-Complex er et lett absorberbart proteintilskudd for ensidig kosthold, lav appetitt, behov for essensielle aminosyrer, ønske om å få i seg mer laktoferrin og immunglobulin, og for å øke glutationnivået. Amino-komplekset inneholder alle de 9 essensielle aminosyrene. Bruk Amino Complex 78% til å tilføre ekstra proteiner i maten der du ønsker det, eller om du bare ønsker en proteinshake eller proteinsmoothie. Dette proteinpulveret passer til matlaging, baking og i smoothies. Myseprotein er fra melk og har en naturlig syrlig aroma. Dette proteinpulveret er ikke tilsatt smak eller søtning.

Oppgitt næringsinnhold per 100g.

Næringsdeklarasjon 100 gram
Energi (kJ/kcal) 1647 kJ / 389 kcal
Fett 5,0 g
- herav mettet fett 3,8 g
Karbohydrater 7,3 g
- herav sukkerarter 6,6 g
Kostfiber 0 g
Protein 78 g
Salt 1,75 g
   
Ingredienser: Myseproteinkonsentrat (fra melk)

2-4 ss (10-20 g) pulver tas 2 ganger om dagen.
Amino-Complex whey protein passer til matlaging, baking og i smoothies. Pulveret kan klumpe seg i væske, så det anbefales å bruke en shaker eller blender.
 

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Purasana Hemp protein powder 200g ØKO

Purasana Hemp proteinpulver er en naturlig, vegetabilsk kilde til protein. Hamp er en svært allsidig plante. Hamp er naturlig rik på proteiner, fiber og nyttige plantenæringsstoffer. Hamp proteinpulver er et ypperlig vegetarisk alternativ for idrettsutøvere, mosjonister eller andre som ønsker tilførsel av protein. Gjennom en unik framstillingsprosess knuses hampen til et pulver, og lages uten tilsetningsstoffer av noe slag. Hemppulveret kan blandes i all mat og drikke, som feks smoothies, milkshakes, frokostblandinger, pannekaker, bakverk eller grøt.

N36575
Plantforce Synergy Protein Naturell 400g Pulver

Plantforce Synergy proteinpulver fra Third Wave Nutrition er spesielt utviklet for den bevisste forbruker. Et plantebasert proteinpulver som oppfyller de høyeste kvalitetsstandarder og krav om enestående smak, behagelig konsistens og naturlige ingredienser. Plantforce Synergy Protein er en optimal blanding av proteiner fra brun ris, erter og gresskarkjerner. En perfekt synergi av lavallergene og komplementære RAW og plantebaserte proteiner.

N33047
Lenker
Min side