Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

SanHelse

SanOmega fra SanHelse er en serie omega-3 produkter med 8 ulike fettsyrer som er viktige for oss. Det er innholdet av EPA som er kjennetegnet for SanOmega. I tillegg fins det kosttilskudd med magnesium og melkesyrebakterier fra SanHelse og Holum.

Visning
Sorter
SanOmega Premium (sitrus) 300ml

SanOmega Premium med smak av sitron. En naturlig fiskeolje i kombinasjon med MCT-olje, fettløselige vitaminer og Q10. SanOmega fiskeoljen er laget av utvalgte fiskeoljer av høy kvalitet fra villfisk fra bærekraftig forvaltet bestand. Høy andel av EPA, over 3:1 mellom EPA og DHA. Naturlige oljer, ingen konsentrater. Produsert i Norge og i henhold til EUs kvalitetsforskrifter. Lav TOTOX-verdi på fiskeoljen: 9,8 angir total oksidasjon. Inneholder utvalgte fettløselige vitaminer og koenzym Q10. Smaksatt med naturlig sitrusolje.

N31467
SanMagnesium MAGic 300ml

SanMagnesium MAGic er ionisert magnesium i flytende form. Denne kan både inntas som kosttilskudd og smøres på huden. Den kan lett reagere med andre stoffer og bør derfor tas på tom mage. Ionisert magnesium har en karakteristisk smak, og anbefales derfor å inntas blandet ut i et glass vann, og gjerne sammen med en brusetablett med C-vitamin.

N36704
inSANe C8 (MCT) 300ml

inSANe C8 er en MCT-olje med ren kaprylsyre. Kaprylsyre er en mellomlang fettsyre som raskt omdannes til ketoner. Her får du rask ekstra energi uten for mye sukker, rask energi i form av ketoner.

N36705
SanOmega rEPAir 360 Kapsler

SanOmega rEPAir består av ren fiskeolje i kapsler med ekstra mye EPA. San Omega fiskeoljen er tilsatt antioksidanter fra rosmarinekstrakt for å beskytte mot oksidasjon.

N35776
Lenker
Min side