Skip to main content
Til toppen
Tørkede urter -25% Nyhet! SulforaPlus NutriLenk Gold for ledd -25% Tilbud på D-vitamin
Produktet er ikke aktivt!

AminoJern 90 Tabletter

Varenummer: 916889
EAN: 7042760008677
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Vitalkost
  • Effektivt opptak
  • Skånsom for magen
  • Vegan
  • Klinisk dokumentert og patentert aminosyrekelat
AminoJern er skånsom i bruk og bygger opp jernlageret effektivt og på en trygg måte. AminoJern gir normalt ikke plagsomme bivirkninger som treg eller løs mage. Inneholder ingen animalske ingredienser.

Oppgitt innhold per døgndose 1 tablett:

Innhold mengde % av RI
Jern 25 mg 179%
     
Ingredienser: Fortykningsmiddel (cellulose), Ferrochel® - aminosyrechelatert jern (ferrobisglycinat), antiklumpemiddel (di-kalsiumfosfat), fortykningsmiddel, (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), stabiliseringsmiddel, (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose, hydroksypropylcellulose, risstivelse, kalsiumsulfat), fargestoff (jernoksid, riboflavin).

Anbefalt døgndose for voksne: Én tablett à 25 mg daglig. 
Tabletten kan tas ved eller utenom måltid. Annen dosering etter avtale med lege.

Hemokromatose er en arvelig tilstand hvor det absorberes for mye jern fra kosten som kroppen ikke klarer å utnytte eller kvitte seg med. Mål derfor alltid jernlageret ditt, slik at du vet at du trenger tilskudd av jern. 

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

  • Inneholder ikke gluten, melk, sukker eller animalske råvarer.
  • Inneholder den patenterte jernforbindelsen Ferrochel. Den patenterte jernforbindelsen Ferrochel er utviklet og patentert av Albion Laboratories Inc. USA. Ferrochel er vitenskapelig dokumentert gjennom en rekke kliniske studier både når det gjelder effekt, bivirkninger og uskadelighet. Ferrochel har GRAS status som innebærer at jernforbindelsen er vurdert som trygg og uskadelig av Food and Drug Administration i USA.
     

Trenger du jern?
Undersøkelser viser at så mange som hver fjerde kvinne i fertil alder kan ha jernmangel.
Gravide og ammende har også lett for å få for lite jern. Særlig blant gravide kan jernmangel være et stort problem.
For disse gruppene og andre som måtte ha behov for et jerntilskudd, er AminoJern en løsning med klare fordeler.
Symptomer på jernmangel kan være tretthet, svimmelhet, kvalme, kraftløshet og blek hud.
Før du tar et jerntilskudd bør du be legen din om å måle jernlageret ditt. Det vil gi deg et svar på om du trenger et ekstra tilskudd av jern.

Hvem kan bruke Aminojern:
- Personer som ønsker å unngå animalske produkter
- Kvinner i fertil alder
- Gravide og ammende kvinner
- Blodgivere
- Idrettsutøvere
- Personer som slanker seg
- Barn i vekst (kun ved påvist mangel)
- Personer som har problemer med jernopptaket pga. pH i mage/tarm
- Personer som har problemer med andre jerntilskudd med hensyn til løs/hard mage eller andre magerelaterte problemer

Compiron III-verdig jerntilskudd 200ml

Compiron er et velsmakende jerntilskudd uten de bivirkningene vanlig jerntilskudd ofte gir. Jernmolekylene er mikroinnkapslet i en "film" av karbohydrat, og åpner seg ikke før etter passering av magesekken. Dermed unngår man vanlige ubehag som treg mage, kvalme, metallsmak og halsbrann. Compiron kan tas sammen med mat, eller blandes med drikke uten at effekten reduseres. Tilsatt C-vitamin for best mulig opptak. Compiron har en naturlig bærsmak, og er ikke tilsatt sukker. Jernmangel sees ofte hos fertile kvinner, gravide, ammende, blodgivere, unge i vekst, vegetarianere og veganere, samt hos pasienter med Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt.

926686
Iron Complex 90 Kapsler

Iron Complex fra BioCare er sammensatt for personer med lav jernstatus, og spesielt for personer med nedsatt næringsopptak. Produktet inneholder organisk jernsitrat i kombinasjon med eplesyre, riboflavin og C-vitamin. Jern bidrar til normal dannelse av røde blodlegemer og hemoglobin og til oksygentransport i kroppen, samt til normal kognitiv funksjon. Jern, vitamin B2 (riboflavin) og vitamin C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.  Vitamin C og riboflavin er antioksidanter som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

N35328
Iron Nutrisorb® 15ml Dråper

Nutrisorb liquid iron er jern i en enkel, allergivennlig renset vannbase. Nutrisorb flytende jern er spesielt egnet for personer som er følsomme for uorganiske jerntilskudd. Jern bidrar til normal oksygentransport i kroppen, så vel som reduksjon av tretthet og utmattelse, normal kognitiv funksjon og normal dannelse av røde blodlegemer og hemoglobin. Flasken inneholder ca.250 dråper.

N35208
Min side