Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Compiron III-verdig jerntilskudd 200ml

Varenummer: 926686
EAN: 6430036090661
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Comed OY
ink. mva.
Compiron er et velsmakende jerntilskudd uten de bivirkningene vanlig jerntilskudd ofte gir. Jernmolekylene er mikroinnkapslet i en "film" av karbohydrat, og åpner seg ikke før etter passering av magesekken. Dermed unngår man vanlige ubehag som treg mage, kvalme, metallsmak og halsbrann. Compiron kan tas sammen med mat, eller blandes med drikke uten at effekten reduseres. Tilsatt C-vitamin for best mulig opptak. Compiron har en naturlig bærsmak, og er ikke tilsatt sukker. Jernmangel sees ofte hos fertile kvinner, gravide, ammende, blodgivere, unge i vekst, vegetarianere og veganere, samt hos pasienter med Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt.

Oppgitt innhold per 5 ml

Innhold mengde % av RI
Jern  25 mg 179%
Vitamin C 40 mg 50%
     
Ingredienser: Vann, pærekonsentrat, jern (III) sakkarat, blåbærjuicekonsentrat, surhetsregulerende middel (sitronsyre), Vitamin C (L-askorbinsyre), stabilisator (xantangummi), blåbæraroma, konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Anbefalt døgndose: 5ml per døgn som tilsvarer 25 mg jern. Barn kan ta halv dose. Ristes godt før bruk.

Kan blandes med grøt, saft, juice, kaffe og te.

Egnet for gravide og ammende.

Døgndosen bør ikke overskrides. Produktet anbefales brukt kun ved påvist jernmangel. Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Uåpnet: Oppbevares ved romtemperatur beskyttet mot lys.
Åpnet: Oppbevares i kjøleskap og brukes innen 2 mnd.

Compiron egner seg for vegetarianere og veganere. Compiron gir ikke fordøyelsesproblemer eller halsbrann. Compiron gir ingen misfarging av tenner eller metallsmak.

AminoJern 100 Tabletter

AminoJern er skånsom i bruk og bygger opp jernlageret effektivt og problemfritt, og tas opp i kroppen opptil fire ganger bedre enn tradisjonelle jerntilskudd. AminoJern gir normalt ikke plagsomme bivirkninger som treg eller løs mage. Inneholder ingen animalske ingredienser.

901726
Iron Nutrisorb® 15ml Dråper

Nutrisorb liquid iron er jern i en enkel, allergivennlig renset vannbase. Nutrisorb flytende jern er spesielt egnet for personer som er følsomme for uorganiske jerntilskudd. Jern bidrar til normal oksygentransport i kroppen, så vel som reduksjon av tretthet og utmattelse, normal kognitiv funksjon og normal dannelse av røde blodlegemer og hemoglobin. Flasken inneholder ca.250 dråper.

N35208
Iron Complex 90 Kapsler

Iron Complex fra BioCare er sammensatt for personer med lav jernstatus, og spesielt for personer med nedsatt næringsopptak. Produktet inneholder organisk jernsitrat i kombinasjon med eplesyre, riboflavin og C-vitamin. Jern bidrar til normal dannelse av røde blodlegemer og hemoglobin og til oksygentransport i kroppen, samt til normal kognitiv funksjon. Jern, vitamin B2 (riboflavin) og vitamin C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.  Vitamin C og riboflavin er antioksidanter som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

N35328
Femi Jern + C 60 Tabletter

FemiJern+C fra Solaray er et organisk bundet jerntilskudd utformet spesielt for kvinner. Produktet er tilsatt synergistiske vitaminer, mineraler og urter. Femi Jern + C har jern som er bundet til den organiske syren fumarsyre for optimalt opptak og utnyttelse av mineralet, samt inneholder C-vitamin for bedre opptak av jern. Femi jern + C inneholder også vitaminene B-5 (pantotensyre) som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, B-9 (folsyre) for normal bloddannelse og B-12 (kobalamin) som bidrar til normal dannelse av røde blodlegemer. Mineralene sink, kobber og mangan er samarbeider med jern og bør inngå for å opprettholde balanse mellom mineralene. Vegetabilsk. 

N18913
Lenker
Min side