Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

AminoJern 100 Tabletter

Varenummer: 901726
EAN: 7042760009544
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Ferrochel
ink. mva.
AminoJern er skånsom i bruk og bygger opp jernlageret effektivt og problemfritt, og tas opp i kroppen opptil fire ganger bedre enn tradisjonelle jerntilskudd. AminoJern gir normalt ikke plagsomme bivirkninger som treg eller løs mage. Inneholder ingen animalske ingredienser.

Oppgitt innhold pr. døgndose.

Ingredienser mengde % av RI
Jern 25 mg  

1 tablett daglig. Annen dosering etter avtale med lege. Tabletten kan tas ved eller utenom måltid.
 

Inneholder ikke gluten, melk, sukker eller noe animalsk.Inneholder den patenterte jernforbindelsen Ferrochel. Den patenterte jernforbindelsen Ferrochel er utviklet og patentert av Albion Laboratories Inc. USA. Ferrochel er vitenskapelig dokumentert gjennom en rekke kliniske studier både når det gjelder effekt, bivirkninger og uskadelighet.Ferrochel har GRAS status som innebærer at jernforbindelsen er vurdert som trygg og uskadelig av Food and Drug Administration i USA.
 

Trenger du jern?
Undersøkelser viser at så mange som hver fjerde kvinne i fertil alder kan ha jernmangel.
Gravide og ammende har også lett for å få for lite jern. Særlig blant gravide kan jernmangel være et stort problem.
For disse gruppene og andre som måtte ha behov for et jerntilskudd, er AminoJern en løsning med klare fordeler.
Symptomer på jernmangel kan være tretthet, svimmelhet, kvalme, kraftløshet og blek hud.
Før du tar et jerntilskudd bør du be legen din om å måle jernlageret ditt. Det vil gi deg et svar på om du trenger et ekstra tilskudd av jern.

Hvem kan bruke Aminojern:
- Personer som ønsker å unngå animalske produkter
- Kvinner i fertil alder
- Gravide og ammende kvinner
- Blodgivere
- Idrettsutøvere
- Personer som slanker seg
- Barn i vekst
- Personer som har problemer med jernopptaket pga. pH i mage/tarm
- Personer som har problemer med andre jerntilskudd med hensyn til løs/hard mage eller andre magerelaterte problemer
- Personer som ikke oppnår ønsket effekt med tradisjonelle jerntilskudd

Compiron III-verdig jerntilskudd 200ml

Compiron er et velsmakende jerntilskudd uten de bivirkningene vanlig jerntilskudd ofte gir. Jernmolekylene er mikroinnkapslet i en "film" av karbohydrat, og åpner seg ikke før etter passering av magesekken. Dermed unngår man vanlige ubehag som treg mage, kvalme, metallsmak og halsbrann. Compiron kan tas sammen med mat, eller blandes med drikke uten at effekten reduseres. Tilsatt C-vitamin for best mulig opptak. Compiron har en naturlig bærsmak, og er ikke tilsatt sukker. Jernmangel sees ofte hos fertile kvinner, gravide, ammende, blodgivere, unge i vekst, vegetarianere og veganere, samt hos pasienter med Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt.

926686
Iron Complex 90 Kapsler

Iron Complex fra BioCare er sammensatt for personer med lav jernstatus, og spesielt for personer med nedsatt næringsopptak. Produktet inneholder organisk jernsitrat i kombinasjon med eplesyre, riboflavin og C-vitamin. Jern bidrar til normal dannelse av røde blodlegemer og hemoglobin og til oksygentransport i kroppen, samt til normal kognitiv funksjon. Jern, vitamin B2 (riboflavin) og vitamin C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.  Vitamin C og riboflavin er antioksidanter som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

N35328
Iron Nutrisorb® 15ml Dråper

Nutrisorb liquid iron er jern i en enkel, allergivennlig renset vannbase. Nutrisorb flytende jern er spesielt egnet for personer som er følsomme for uorganiske jerntilskudd. Jern bidrar til normal oksygentransport i kroppen, så vel som reduksjon av tretthet og utmattelse, normal kognitiv funksjon og normal dannelse av røde blodlegemer og hemoglobin. Flasken inneholder ca.250 dråper.

N35208
Femi Jern + C 60 Tabletter

FemiJern+C fra Solaray er et organisk bundet jerntilskudd utformet spesielt for kvinner. Produktet er tilsatt synergistiske vitaminer, mineraler og urter. Femi Jern + C har jern som er bundet til den organiske syren fumarsyre for optimalt opptak og utnyttelse av mineralet, samt inneholder C-vitamin for bedre opptak av jern. Femi jern + C inneholder også vitaminene B-5 (pantotensyre) som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, B-9 (folsyre) for normal bloddannelse og B-12 (kobalamin) som bidrar til normal dannelse av røde blodlegemer. Mineralene sink, kobber og mangan er samarbeider med jern og bør inngå for å opprettholde balanse mellom mineralene. Vegetabilsk. 

N18913
Lenker
Min side