Til toppen

Apple brus ØKO 330ml

Varenummer: N35583
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Whole Earth

ink. mva.

 

  • Kun naturlige ingredienser
  • Uten raffinert sukker
  • Økologisk brus

Nydelig økologisk eplebrus fra Whole Earth som er en stor favoritt blant både små og store! Inneholder kun naturlige ingredienser og uten raffinert sukker. Eplebrusen er kun søtet med agavesirup. Denne kullsyreholdige drikken har en behagelig mengde kullsyre, som bidrar til en balansert smaksopplevelse.

Næringsdeklarasjon per 100 ml:

Energi (kJ/kcal) 126 / 30
Fett  0,0 g 
- hvorav mettede fettsyrer 0,0 g
Karbohydrater  7,4 g 
- hvorav sukkerarter 7,2 g
Protein <1,0 g
Salt 0,0 g
   

Ingredienser: Kullsyreholdig vann, økologisk eplejuice fra konsentrat (15%), økologisk agavesirup (7%), økologisk druejuice fra konsentrat (3%), økologisk sitronsaft fra konsentrat (1,6%), hylleblomst aroma, naturlig aroma.

Cranberry (Traneb.) Brus ØKO 330ml

Whole Earth Cranberry er en økologisk brus med forfriskende smak av tranebær. Denne kullsyreholdige drikken har en behagelig mengde kullsyre og er naturlig søtet med agavesirup.
N35586

Elderflower (Hylleblomst) Brus ØKO 330ml

Økologisk drikk med frisk smak av hylleblomst, og en balansert mengde kullsyre. En herlig drikk med kun naturlige ingredienser- En favoritt hos både store og små!
N35589

Lemonade Brus ØKO 330ml

Whole Earth Lemonade brus er en økologisk drikk med forfriskende smak av sitron. Denne herlige drikken har en behagelig mengde kullsyre, som bidrar til en balansert smaksopplevelse. Kun naturlige ingredienser og søtet med Agavesirup.
N35585

Orange & Lemon Brus ØKO 330ml

Lett brusende og forfriskende kullsyreholdig drikk som smaker av solmodne, økologiske appelsiner og sitroner. Whole Earth brusen er kun søtet med agavesirup.
N35587