Til toppen

BetterYou Iron Oral Spray 25ml

Varenummer: N35873
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BetterYou

ink. mva.

  • Spray rett i munnen
  • Lettopptakelig jern
  • For energi og immunsystem
  • Vegan
  • Emballasje av resirkulert havplast
     

Better You Iron Spray inneholder en spesialformula som gir tilskudd av jern direkte i munnen. De små dråpene absorberes raskt og tas opp hurtig. Sprayform er et praktisk alternativ til tabletter og kapsler. Jern bidrar til en normal kognitiv funksjon, energiomsetning, samt dannelse av røde blodlegemer og hemoglobin for transport av oksygen i kroppen. Jern bidrar til immunsystemets normale funksjon, og til å redusere tretthet og utmattelse.

Oppgitt innhold per døgndose 4 spray

Innhold mengde % av RI
Jern  5 mg 36%
     
Ingredienser: Vann, sukrose, jernnatrium EDTA, jern(III)ammoniumsitrat, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), aroma (naturlig bakt eple), søtstoff (steviolglykosider).

Anbefalt døgndose for voksne: 4 spray daglig (samlet eller fordelt).

Første bruk:
Pump 3 ganger for å få væske opp i pumpen. Ristes godt før hver bruk.
Spray direkte i munnen, gjerne på innsiden av kinnet, og la væsken virke noen sekunder.
Sett på korken etter bruk.

Holdbar i 6 måneder etter åpning. Oppbevares i romtemperatur beskyttet mot sollys.

Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. 

Jernopptak styres av peptidet hepcidin. Dette er et hormon som regulerer jernopptak. Når du tar store doser jern, øker hormonet og hemmer jernopptaket. Homonet nedreguleres ved jernmangel, og opptaket øker. Når du tar jern i sprayform som tas opp i munnhulen, omgår du deler av dette systemet i tarmen. Derfor trenger du antakelig lavere dose for å få effekt. Følg doseringen på pakningen eller anvisning fra lege, og sjekk jernstatus med jevne mellomrom. Jern er livsviktig, men for mye jern er skadelig, og mineralet skal være i balanse med kobber, sink og mangan.
 

BetterYou er produkter av høy kvalitet som selges i mer enn 45 land. Gjennom samarbeid med Cardiff University har de utviklet et system for administrasjon og opptak av næringsstoffer som er et praktisk alternativ til tabletter og kapsler. En spesialformula som sprayes direkte i munnen. De små dråpene absorberes raskt og gir hurtig næringsopptak.

Hvert produkt er 100% resirkulerbart! Boksen er laget av materialer fra godt forvaltede skoger og andre kontrollerte kilder. BetterYou har utviklet en serie av resirkulerte og karbon-negative emballasjeløsninger som gjør det mulig for oss redusere påvirkningen på miljøet dramatisk.

AminoJern 90 Tabletter

AminoJern er skånsom i bruk og bygger opp jernlageret effektivt og på en trygg måte. AminoJern gir normalt ikke plagsomme bivirkninger som treg eller løs mage. Inneholder ingen animalske ingredienser.
916889

Compiron III-verdig jerntilskudd 200ml

Compiron er et velsmakende jerntilskudd uten de bivirkningene vanlig jerntilskudd ofte gir. Jernmolekylene er dekket av kalsium, og åpner seg ikke før etter passering av magesekken. Dermed unngår man vanlige ubehag som treg mage, kvalme, metallsmak og halsbrann. Compiron kan tas sammen med mat, eller blandes med drikke uten at effekten reduseres. Tilsatt C-vitamin for best mulig opptak. Compiron har en naturlig bærsmak, og er ikke tilsatt sukker. Jernmangel sees ofte hos fertile kvinner, gravide, ammende, blodgivere, unge i vekst, vegetarianere og veganere, samt hos pasienter med Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt.
926686

Iron Complex 90 Kapsler

Iron Complex fra BioCare er sammensatt for personer med lav jernstatus, og spesielt for personer med nedsatt næringsopptak. Produktet inneholder organisk jernsitrat i kombinasjon med eplesyre, riboflavin og C-vitamin. Jern bidrar til normal dannelse av røde blodlegemer og hemoglobin og til oksygentransport i kroppen, samt til normal kognitiv funksjon. Jern, vitamin B2 (riboflavin) og vitamin C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.  Vitamin C og riboflavin er antioksidanter som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.
N35328

Iron Nutrisorb® 15ml Dråper

Nutrisorb liquid iron er jern i en enkel, allergivennlig renset vannbase. Nutrisorb flytende jern er spesielt egnet for personer som er følsomme for uorganiske jerntilskudd. Jern bidrar til normal oksygentransport i kroppen, så vel som reduksjon av tretthet og utmattelse, normal kognitiv funksjon og normal dannelse av røde blodlegemer og hemoglobin. Flasken inneholder ca.250 dråper.
N35208