Til toppen

Bidro gele Royal Ren 60 Kapsler

Varenummer: N22639
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Bidro

ink. mva.

  • Et naturlig tilskudd av ren bidronninggelé som bidrar til energi og overskudd i hverdagen.

Bidro Gelé Royal er unik pga sine spesielle livgivende og styrkende egenskaper. Inneholder ren bidronning-gelé som er spesielt næringsrikt, et stoff som arbeidsbiene utskiller til bidronningen slik at hun kan leve 60 dager lenger enn de andre. Bidro Gelé Royal kommer fra usprøytede områder ved kinesiske Himalaya, hvor det gir dronningbien styrke, fruktbarhet og et langt liv. Bidro Gelé Royal har ikke gjennomgått noen form for kjemisk behandling.

Oppgitt innhold per kapsel.

Ingredienser mengde % av RI
Gelé Royal (21%), honning, gelatin, hvetekimolje. Kapselhjelpestoffer: Glyserol, lecitin, vitamin E.    
Bidronning-gelé 200 mg  
Naturlig vitamin E 30 mg  

Kapselen er laget av geletin som kommer fra kalveskinn. Bidro har Halal sertifikat på denne gelatinen.

1 kapsel før frokost.
Skal ikke brukes av barn under ett år.
Bidro Gelé Royal kan være et lite bidrag til økt energi, livsglede og mentalt overskudd i hverdagen.Bidronning-gelé har blitt brukt innen kinesisk folkemedisin i tusener av år, ansett som et livgivende og styrkende stoff.Bidronning-gelé inneholder substanser som regulerer bienes aldringsprosess, noe som gjør at bidronningen kan bli opptil 5 år gammel, mot en arbeidsbie som kun lever i noen få uker.

Bidro Ampull Økologisk Gelé Royal 200ml

Bidro Ampull har ett meget høyt innhold av fersk økologisk bidronninggele. En Bidro ampull inneholder hele 1500 mg bidronninggele! Bidronninggelé er en naturlig kraftkilde som bidrar til økt energi og mentalt overskudd. Bidro Ampull brukes som en 20 dagers kur før man går over til Bidro Ren eller Bidro Vitamin.Føler du deg sliten i perioder og vil ha ekstra energi? Da kan du også bruke Bido Ampull som en ordentlig energi shot.
N31296

Bidro gele Royal Vitamin 60 Kapsler

Bidro Vitamin er et kosttilskud med både bidronninggelè, vitaminer og mineraler. Den inneholder samme mengde Bidronninggelé som Bidro ren, samt anbefalt dose av 10 vitaminer og 7 mineraler. Bidro kan bidra til økt energi og mentalt overskudd. I tillegg styrker Bidro hud, hår og negler. Mange kvinner som bruker Bidro synes også at det blir enklere å takle overgangsalderen. Det er et velkjent kjerringråd at bidronninggelé kan øke fruktbarheten for kvinner i fruktbar alder.
N30475

Purasana Bee Pollen Powder 250g ØKO

Purasana Bee Pollen er økologisk, rå og næringsrik bie-pollen fra Spania. Bipollen er en fin antioksidantkilde og er spesielt rik på B-vitaminer. Egner seg godt på frokostblandingen eller i smoothien. Purasana pollen har meget høy kvalitet.
N33379