Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Bio-Biloba 60 Tabletter

Varenummer: 052998
EAN: 5709976270206
Lagerbeholdning:
ink. mva.

Dette produktet har 18-årsgrense og krever bekreftelse i handlekurv.

Bio-Biloba er et tradisjonelt plantebasert legemiddel til bruk for å bedre blodsirkulasjonen ved f.eks. kalde hender og føtter. Det består av filmdrasjerte tabletter, som hver inneholder 100 mg raffinert tørrekstrakt av ginkgoblader. Tablettene er standardiserte til å inneholder 24 mg ginkgoflavonglykosid og 6 mg terpenlaktoner.

Oppgitt innhold per: 1 tablett.

Ingredienser mengde % av RI
Ekstrakt (som tørket, renset ekstrakt) av Ginkgo biloba L., folium 100 mg som tilsvarer:    
flavonoider beregnet som flavonglykosider 22,0 - 27,0 mg  
ginkgolider A, B og C 2,8 - 3,4 mg -
bilobalid 2,6 - 3,2 mg  
Hjelpestoffer: Magnesiumstearat, Talkum, Hypromellose, Titandioksid (E171), Silika, kolloidal, vannfri.    

Voksne: 1-2 tabletter daglig.
Anbefales ikke til barn og ungdom under 18 år.
Kontakt lege dersom symptomene vedvarer eller det oppstår bivirkninger som ikke er nevnt i pakningsvedlegget.

Snakk med din lege før behandling med Bio-Biloba hvis du bruker noen form for medisiner. Bør ikke brukes i ukene opp til en planlagt operasjon.

Kontraindikasjoner
Overfølsomhet overfor ginkgoblad eller overfor et eller flere andre hjelpestoffer. Preparater med ginkgoblad, bør avsluttes senest 2 uker før planlagt operasjon.

Overdosering
Kontakt lege, legevakt eller apotek, hvis du har tatt flere tabletter enn det som står her, eller at du føler deg utilpass. Det er ikke sett tilfeller av overdosering med Bio-Biloba.

Oppbevares utilgjengelig for barn.
Oppbevares ved høyst 25 grader celsius.
Oppbevares i originalpakningen for at beskytte mot lys.

Les pakningsvedlegget før bruk.

Dette er et tradisjonelt plantebasert legemiddel med et bruksområde utelukkende basert på erfaringer fra lang brukstradisjon. Tradisjonelt brukt i folkemedisinen for å bedre blodsirkulasjonen ved f.eks. kalde hender og føtter.Ginkgo, også kjent som Tempeltre, kommer opprinnelig fra Syd øst Asia. I hundrevis av år, er utrekk fra bladene av dette treet blitt brukt til terapeutiske formål. Treet som ikke er i familie med noen eksisterende tresorter, har eksistert i 240 mil. år og omtales som et levende fossil. Det er ytterst robust og har en høyde på 30-40 meter.Ginkgo biloba treet kom til Europa på 1700 tallet. Dets karakteristiske vifteformede og tolappende blader, inneholder en rekke aktive stoffer, hvor gruppene ginkgoflavonglykosider og terpenlaktoner antas å utgjøre de aktive bestanddelene.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Lenker
Min side