Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-
Produktet er ikke aktivt!

Bio-E-Vitamin 350mg 150 Kapsler

Varenummer: 040576
EAN: 5709976220508
Klassifisering: Naturlegemiddel
Merke: Pharma Nord

Dette produktet har 18-årsgrense og krever bekreftelse i handlekurv.

Sterkt vitaminpreparat til forebyggelse og behandling av E-vitaminmangel. Bio-E er et reseptfritt legemiddel. Produktet består av myke gelatinkapsler med renset soyaolje og naturlig d-alfatokoferol tilsvarende 350 mg (525 IE). E-vitamin er en antioksidant.

Oppgitt innhold per 1 kapsel

Ingredienser mengde % av RI
E-vitamin (d-alfatokoferol) 350 mg  
Hjelpestoff: soyaolje    
Kapselmateriale: gelatin, glyserol    

Dosering voksne: 1 kapsel daglig med mat.

Kan brukes av gravide og ammende.

Les pakningsvedlegget før bruk. Bør ikke brukes av barn under 2 år uten etter anvisning fra lege. Oppbevares utilgjengelig for barn, i originalpakningen og ikke over 25°C.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Vitamin E - mixed tocopherols 60ml Olje

E-vitamin fra Bio Life er sammensatt av alfa-, beta-, gamma- og deltatokoferol. Vitamin E er en antioksidant som beskytter cellene i kroppen mot oksidativt stress. Hver og en av disse E-vitamin formene har sine egne unike biologiske effekter, og blandingen gir derfor maksimal synergi og utnyttelse. Helt naturlig vitamin E i form av blandede tokoferoler, som regnes som en såkalt bredspektret E-Vitamin. Oljen kan også brukes på huden.

835495
Lenker
Min side