Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Bio Life søvn 100 Kapsler

Varenummer: N23073
Klassifisering: Kosttilskudd

Urtene i Bio Life Bio-Søvn er nøye utvalgt for å gi en lett avslappende effekt. Bio-Søvn kan brukes over tid og er ikke sløvende. Urtene har tradisjonelt blitt brukt for å kunne hjelpe mot lettere søvnbesvær/innsovningsvansker.
Oppgitt innhold per dagsdose; 3-4 kapsler.
Ingrediensermengde% av RI
Humle (Humulus lupulus), kamille (Matricaria recutita), kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), kamilleekstrakt (Matricaria recutita), havregressekstrakt (Avena sativa), sitronmelisse (Melissa officinalis), lavendel (Lavandula officinalis).
Humle (Humulus lupulus)504-672 mg
Kamille (Matricaria recutita)336-448 mg
Kamilleekstrakt (Matricaria recutita)52-69 mg
havregressekstrakt (Avena sativa)52-69 mg
sitronmelisse (Melissa officinalis)39-52 mg
lavendel (Lavandula officinalis)26-34 mg
Anbefalt døgndose: 3-4 kapsler med væske ved sengetid. Kan også benyttes som te. Åpne 3-4 kapsler og hell innholdet i en kopp med drikketemperert tevann.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.
Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.
Oppbevares utilgjengelig for barn.
Bio-Life produkter:Kvalitetskontroll:Bio Life Krever analysesertifikater som dokumenterer aktive ingredienser og innholdet av mineraler, samt at råvarer er fri for sprøytemidler, tungmetaller og skadelige bakterier.GMP-standard:Bio-Life og samarbeidspartnerne er GMP-sertifisert i USA. Produksjonen foregår i lokaler som er godkjent av FDA (Food and Drug Administration.)Ingredienser:Kun ingredienser av reneste kvalitet. Uten gjær, gluten, hvetekorn, melk eller kunstige tilsetningsstoffer.Vegetabilske kapsler.Produktfilosofi:Summen av flere ingredienser som arbeider sammen, er bedre enn en frittstående ingrediens, så lenge en har nok av den aktive ingredienser fra hver råvare.