Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Brennesle/brændenælde (urtica Dioica) 150g Urt

Varenummer: N24026
EAN: 5703137905655
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S
ink. mva.
Tørket brennesle brukes til urtete, enten alene eller i blanding med andre urter. Brennesle kan også brukes til plantefarging og gir gulbrune toner.

Skåret og tørket brennesle (Urtica dioica)

½-1 ts urter pr. kopp kokende vann. Trekketid: 5-10 min. Siles med tefilter.

Kan anvendes i bitter. Kan også inngå som plantefarve: Matt gul/ orange/ mørk brun.

Brennesle/brændenælde (urtica Dioica) 90 Kapsler

Brennesle i kapsler fra Natur Drogeriet er pulverisert brennesleblader i en vegetabilsk kapsel. Brennesle er mer enn bare ugress, og i tillegg til å brukes som en deilig urtete, bidrar den også til normal hud, og til vedlikehold av benstruktur, negler og hår.

N35513
Brennesle/brændenælde (urtica Dioica) ØKOLOGISK 150g Urt

Økologisk brennesle fra Natur Drogeriet. Kan brukes til å trekke te, eller som plantefarge. Har en mild søtlig urtesmak.

N35512
Brennesle/brændenælde (urtica Dioica) 400g Tørket urt

Brennesle er blitt en ettertraktet ingrediens å spise, etter at det i den nye nordiske gastronomi har satt fokus på at man bør "spise sitt ugress". Brennesle har veldig god evne til å oppta mineraler fra jorden. Det gjør den til en næringsrik urt. Brennesle er god som urtete, men brukes også til supper, stuing, baking og som krydderurt. Brukes også som smaksgiver ved røking av kjøtt og fisk. 

N34632
Brennesle/brændenælde (urtica Dioica) ØKOLOGISK 40g Tørket urt

Brennesleurt trekkes til te. Urten er svært næringsrik, og den kan drysses i middagsretter for å øke mineralinnholdet. Brennesle er kjent for sin evne til å ta opp mineraler fra jorda.

N35032
Brenneslemel økologisk 120g

Brændenældepulver eller brenneslemel har høyt næringsinnhold, og er spesielt rik på protein og fiber. Tørket brennesle har høyere næringsverdi per 100g enn frisk brennesle. 

N30483
Spisekisel med urter 200g Pulver

Spisekisel med urter er en pulverblanding med kisel, brennesle og kjerringrokk til hud, hår og negler, samt benstruktur. Brennesle bidrar til å vedlikeholde normal hud, knokler, negler og hår. Kiselgur er naturlig forekommende og kalles også diatomitt. Kiselgur er avleiringer med høyt innhold av fossile skall av kiselalger (diatoméer) som har et naturlig innhold av mineralet silisium. Kisel er det samme som silisiumdioksid, altså en forbindelse med 1 silisium- og 2 oksygenatomer. Produktet finnes også som kapsler.

N33296
Lenker
Min side