Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Burdock Root (Arctium Lappa) 100 Kapsler

Varenummer: N20291
EAN: 7058990121192
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Solaray
ink. mva.
Solaray Burdock inneholder Storborrerot som er spesielt viktig for huden og kalles for en "blodrensende urt". Bakgrunnen for betegnelsen er at urten støtter nyrenes og leverens blodrensende funksjoner. Den virker altså avgiftende ved å stimulerer leverens kapasitet og er lett vanndrivende og svettedrivende. Storborrerot kan være gunstig ved kviser, lett eksem og mild periodisk psoriasis. Kan også benyttes ved svake leddplager.

Oppgitt innhold per døgndose 4-6 kapsler.

Innhold mengde
Storborre rot 1940-2910 mg
   
Ingredienser: Storborrerot (Arctium lappa), vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat).

Anbefalt døgndose: 2 kapsler 2-3 ganger daglig med mat eller vann.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Storborrerot (burdock) har i århundrer vårt kjent for sine rensende, mildt avførende og lett vanndrivende egenskaper. Fra middelalderen av har denne roten vårt sårlig mye brukt ved diverse hudplager som lett eksem, mild psoriasis og kviser. Likeledes har den vært mye brukt ved svake leddplager. Storborrerot inneholder inulin, slimstoffer, garvestoff og flyktige/eteriske oljer. Green Screened™-merket symboliserer en omfattende kvalitetskontroll. Organically Grown betyr at urten tilfredsstiller standardene som gjelder for økologisk dyrking.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Lenker
Min side