Til toppen

Caviar Anti Age Body Lotion 250ml

Varenummer: N35653
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Naturfarm

ink. mva.

  • Økologisk klassifisert
  • Gjenskaper hudens naturlige fuktbalanse
  • Gir velvære og forbedrer hudens utseende markant
  • Beskytter huden mot frie radikaler

Caviar Anti Age Body Lotion er en nydelig kroppskrem som gjør huden silkemyk. Hudkremen er tilsatt caviar, som forynger hudens celler og merkbart senker hudens aldring. Aloe Vera, Tara og Cupuaçu butter forbedrer hudens naturlige fuktbalanse og etterlater huden mettet av fukt. Rosenrot er tilsatt for å gi velvære og forbedre hudens utseende. Kremen gir fuktighet til huden, har en avslappende funksjon. De aktive stoffene fra caviar er rike på proteiner og vitamin A, D, E, C og samtlige B vitaminer.

Aloe Barbadensis Leaf Extract (Aloe Vera), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Prunus Armeniaca Kernel Oil (Aprikoskjerneolje), Tocopherol (E-Vitamin), Caesalpinia Spinosa Gum (Tara), Cera Alba (Bivoks), Ethylene Glycol Stearate, Roe Extract (Caviar), Glyceryl Caprylate, Glyceryl Stearate Citrate, Ginkgo Biloba Leaf Extract (Ginkgo Biloba Ekstrakt), Sodium Stearoyl Glutamate, Theobroma Grandiflorum Seed Butter (Cupuacu Smør), Aroma, Xanthan Gum, Bromelain (Ananas), Maltodextrin, Rhodiola Rosea Root Extract (Rosenrot Ekstrakt), Sodium Benzoate, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (Rosmarin Ekstrakt), Potassium Sorbate, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Achillea Millefolium Flower Extract (Ryllik Ekstrakt), Chamomilla Recutita Flower Extract (Kamille Ekstrakt), Foeniculum Vulgare Fruit Extract (Fennikel Ekstrakt), Humulus Lupulus Extract (Humle Ekstrakt), Melissa Officinalis Leaf Extract (Sitronmelisse Ekstrakt), Viscum Album Extract (Misteltein Ekstrakt).

Smøres på tørr og ren hud. Masseres inn i myke bevegelser til kremen har trukket helt inn.

Huden etterlates gjennomfuktet og silkebløt.

  • I stedet for vann, som de fleste hudpleieprodukter inneholder, er Caviar Bodylotion tilsatt økologisk Aloe Vera, som virker pleiende på stresset og irritert hud.
  • Inneholder ikke parfyme, fargestoffer eller parabener

Epsomsalt, Greenish 500g

Epsom salt er også kjent som engelsk salt, eller bitter salt. Det er naturlig rent magnesium sulfat og ingenting annet. Epsom salt stammer fra og er oppkalt etter den engelske byen Epsom, hvor saltet i sin tid ble fremstilt ved å koke mineralvannet som finnes i byen. Epsom salt kan brukes til fotbad, eller du kan simpelthen ha det i badevannet. Det sies om Epsom saltet at det trekker ut avfallsstoffer fra kroppen, samt at det kan ha en muskelavslappende effekt.
971514

Hamppute

Hampskrubbesvampen kan brukes både tørr og våt, og er ideell til å skrubbe vekk døde hudceller og stimulere blodsirkulasjonen. Skrubbesvampen kommer med stropp og er fylt med jute, så den ligger godt i hånden. Hampputen er et verdig våpen i kampen mot appelsinhud.
N34634

Massasjebørste til tørrbørsting

Denne børsten er velegnet til tørrbørsting av kroppen. Blandingen av myke hestehår og sterke plantefibrer (sisal) gir en herlig massasjeeffekt. Tørrbørsting er en effektiv måte å forbedre blodomløpet og hudtonen på. Samtidig føles det rett og slett godt!
N34984

Sukkerskrubb med Pink Patchouli, økologisk 200ml

Bodyscrub med Pink Patchouli og Lavendel. Scrubben er med økologisk rørsukker og mandelolje. Duften av Patchouli er dyp, aromatisk og lett jordaktig. Avbalansert med Lavendeloljen gir Patchoulien en duft, som er innbydende og karakteristisk. Det er en deilig avslutning på dusjen å bruke en god bodyscrub. Når du går ut av dusjen, har du den bløteste hud, som du kan tenke deg. Du behøver ikke å bruke body lotion, krem eller olje, for med sukkeret i scruben har du skrubbet huden fri for døde hudceller. 
N34465

Aloe Vera body lotion 150ml

AVIVIR Aloe Vera Lotion har et lavt innhold av oljer og er derfor godt egnet til normal og blandet hud. Body Lotionens viktigste funksjon er å regulere hudens normale fettproduksjon, samtidig som den tilfører huden de aktive stoffene fra Activ Aloe®. Det høye innholdet av aloe vera bidrar til å styrke hudens forsvar, intensivere fuktighetstilførselen, beskytte og gjenoppbygge huden.
N34693

Pomegranate Regenerating Body Lotion 200ml

Pomegranate Regenerating Body Lotion fra Weleda er en regenererende body lotion som aktivt motvirker for tidlig aldring av huden. En eksklusiv formel med økologisk granatepleolje, ferskenkjerneolje og shea smør som stimulerer cellefornyelsen og beskytter huden fra nedbrytbare miljøfaktorer. Moden hud får fasthet, glød og blir smidig. Ideell for daglig velvære, absorberes raskt og har en sensuell duft.
N31300

Pomegranate Regenerating Body Oil 100ml Olje

Høyeffektiv og mykgjørende kroppsolje med sterk antioksidantisk effekt som motvirker aldersflekker, stimulerer cellefornyelsen, forbedrer hudens elastisitet og gir den glans. Luksuriøs hudolje for hele kroppen med økologisk kjerneolje fra granateple, rik på beskyttende antioksidanter som beviselig bidrar til å forhindre hudens aldringsprosess. Den fine kombinasjonen av rene planteekstrakter, makadamianøttolje og jojobaolje absorberes raskt og hjelper huden med å opprettholde sin naturlige fuktighet.
N24661

Regenerating Body Cream 150ml

Regenererende Body Lotion fra Dr. Hauschka som stimulerer huden til å fornye seg selv, og gjør at huden føles glatt og fast. Kroppslotionen sørger for å skjemme bort sansene med sin herlige duft av roser og appelsiner på en base av edle tresorter og vanilje. Tilpasset krevende og moden hud.
N33880