Til toppen

Collagain, marint kollagen, 5g x 30 Porsjonsposer

Varenummer: N34238
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Collagain er et marint kollagen i pulverform. Hver dagspose Collagain inneholder 5 gram lavmolekylært marint kollagen, sammen med C-vitamin og Biotin som bidrar til å opprettholde normal hud, hår og slimhinner. C-vitamin bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, og bidrar til normal kollagenproduksjon som har betydning for hudens normale funksjon. Collagain smaker oppfriskende av appelsin og er søtet med stevia.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 1 porsjonspose.

Ingredienser mengde % av RI
Marint Kollagen 5000 mg -
Vitamin C 60 mg 75%
Biotin 138 mcg 276%
Marint hydrolysert kollagen fra fisk, surhetsregulerende middel (sitronsyre), askorbinsyre (vitamin C), aroma (appelsin), inulin (sikorirot fiber), søtningsmiddel (steviolglykosider), fargeemne (betakaroten), D-biotin.    

1 porsjonspose per dag. Tøm posens innhold i ett glass (200ml) vann (helst lunkent), og bland det raskt til pulveret har løst seg helt opp. Collagain kan tas med eller uten mat, men for maksimal absorpsjon er det best å ta det på tom mage på morgenen eller kvelden.

Collagain anbefales ikke til fiskeallergikere, gravide eller ammende kvinner.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd kan ikke erstatte et sunt og variert kosthold.

Oppbevares tørt i romtemperatur, og utilgjengelig for barn.

Collagain er et kosttilskudd som hjelper huden med å beholde sin normale tilstand gjennom å tilføre næringsstoffer i pulverform. Collagain inneholde lettabsorberbart hydrolysert kollagen fra fisk. Kollagen er det mest forekommende proteinet i kroppen og er en sentral komponent i mange av kroppens vev, ikke minst huden. Collagain inneholder også Bitotin og vitamin C.