Til toppen

Collagain, marint kollagen, 5g x 30 Porsjonsposer

Varenummer: N34238
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Kenkou

ink. mva.

Collagain er et marint kollagen i pulverform. Hver dagspose Collagain inneholder 5 gram lavmolekylært marint kollagen, sammen med C-vitamin og Biotin som bidrar til å opprettholde normal hud, hår og slimhinner. C-vitamin bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, og bidrar til normal kollagenproduksjon som har betydning for hudens normale funksjon. Collagain smaker oppfriskende av appelsin og er søtet med stevia.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 1 porsjonspose.

Ingredienser mengde % av RI
Marint Kollagen 5000 mg -
Vitamin C 60 mg 75%
Biotin 138 mcg 276%
Marint hydrolysert kollagen fra fisk, surhetsregulerende middel (sitronsyre), askorbinsyre (vitamin C), aroma (appelsin), inulin (sikorirot fiber), søtningsmiddel (steviolglykosider), fargeemne (betakaroten), D-biotin.    

1 porsjonspose per dag. Tøm posens innhold i ett glass (200ml) vann (helst lunkent), og bland det raskt til pulveret har løst seg helt opp. Collagain kan tas med eller uten mat, men for maksimal absorpsjon er det best å ta det på tom mage på morgenen eller kvelden.

Collagain anbefales ikke til fiskeallergikere, gravide eller ammende kvinner.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd kan ikke erstatte et sunt og variert kosthold.

Oppbevares tørt i romtemperatur, og utilgjengelig for barn.

Collagain er et kosttilskudd som hjelper huden med å beholde sin normale tilstand gjennom å tilføre næringsstoffer i pulverform. Collagain inneholde lettabsorberbart hydrolysert kollagen fra fisk. Kollagen er det mest forekommende proteinet i kroppen og er en sentral komponent i mange av kroppens vev, ikke minst huden. Collagain inneholder også Bitotin og vitamin C.

Marine Collagen + vitamin C, jordbær 150g Pulver

Marint Kollagen av type 1 fra Seagarden. Produsert av fiskeskinn fra torsk. Marint kollagen har et høyt proteininnhold, noe som bidrar til å opprettholde og bygge muskelmasse. Produktet er tilsatt acerola, en naturlig kilde til vitamin C. Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funksjon. Ideelt kosttilskudd for hud, hår, negler, bindevev og blodårer. Med en deilig smak av jordbær og rabarbara. Inneholder søtstoff (fra stevia).
N35459

Skin Care Collagen filler 60 Tabletter

Skin Care™ Collagen Filler er en hudpleietablett som tilfører huden næringsstoffer innenfra. Tablettene er et supplement til din daglige skjønnhetsrutine. Tilskuddet påvirker hudens vitalitet i dermislaget hvor kollagen og elastiske fibre samt kjertler og kar danner en aktiv fuktighetsbevarende, spenstig og solbeskyttende fin hud. Skin Care™ Collagen Filler er basert på marint kollagen som ligner det kollagenet som naturlig finnes i dermis. I tillegg inneholder tablettene granateple, tomat, astaxanthin fra algeekstrakt.
930490