Til toppen

Collagen Boost 350g

Varenummer: N34824
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Collagen Boost består av kollagenpulver, granateple, C-vitamin og kisel. C-vitamin bidrar til normal dannelse av kollagen, som har betydning for normal fungerende hud. 70% av hudens vekt utgjøres av proteinet kollagen. Kollagen finnes og produseres i fibroblastene i bindevevet, og jo eldre du blir, jo langsommere arbeider fibroblastene. I midten av 30 årene begynner våre celler å bryte ned mer kollagen enn de produserer, og huden begynner å "falle" sammen. Dette kjenner vi som fine linjer og rynker.
Oppgitt innhold pr. anbefalt døgndose; 5 måleskjeer (12,5 g).
Ingrediensermengde% av RI
Kollagenhydrolysat (bovin), granateplefruktekstrakt (Punica granatum L.), naturlig appelsinaroma, C-vitamin (L-askorbinsyre), kiselpulver.
C-vitamin450 mg563%

Anbefalt døgndose voksne og barn fra 11 år: 5 måleskjeer med topp inntas med vann eller annen væske. Pulveret kan klumpe seg, så det anbefales å bruke en shaker, risteglass eller blender. Dagsdosen kan inntas samlet eller fordelt utover dagen i forbindelse med måltid.

1 måleskje med topp veier 2,5 g.

Skal ikke brukes av barn under 11 år. Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Foruten C-vitamin inneholder Collagen-Boost hydrolysert kollagen (en lettopptakelig form for kollagen), granatepleekstrakt med ellaginsyre og kisel, som har innvirkning på huden.