Til toppen

Collagen Complex 60 Kapsler

Varenummer: N35330
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare

ink. mva.

Collagen Complex fra BioCare er et næringskompleks med marint kollagen, antioksidanter og nukleotider. BioCare bruker marint kollagen type 1 som er identisk med kollagenet i menneskekroppen, og derfor absorberes raskt. Produktet inneholder en blanding av C-vitamin, sink og flavonoider inkludert hesperin, rutin og nypepulver. Vitamin C hjelper til med å beskytte celler mot oksidativt stress. C-vitamin er viktig for dannelse av kollagen og støtter vedlikeholdet og funksjonen til bein, ledd, brusk, tenner, tannkjøtt, blodkar og hud. C-vitamin bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon, også under og etter intens fysisk trening (ved inntak av 200 mg i tillegg til anbefalt referanseinntak). 

Oppgitt innhold per døgndose 1 kapsel

Innhold mengde % av RI
Vitamin C 100 mg  125%
Sink 10 mg 100%
Marint kollagen (fisk) 500 mg  
Hyaluronsyre 100 mg  
Hespiridin 50 mg  
Nukleotider fra gjær 50 mg  
Rutin 50 mg  
Nypepulver 50 mg  
     
Ingredienser: Marint kollagen (fisk), kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), hyaluronsyre (natriumhyaluronat), L-askorbinsyre, fyllstoff (cellulose), rutin, hesperidin, Nutri-tide® IM Nucleotide Nutrition (konsentrert ekstrakt av RNA Nukleotider fra Saccharomyces cerevisiae), nype (Rosa canina), sinksitrat, antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), maltodekstrin, inositol. 

Anbefalt døgndose fra 18 år: 1 kapsel 2 ganger daglig til måltid.

Anbefales ikke til barn, gravide og ammende. Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.