Til toppen

Conceive Plus, sædvennlig glidemiddel 75ml

Varenummer: N35762
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Annet

ink. mva.

  • Trygg for sperm og det befruktede egget
  • ph- og elektrolyttbalansert
  • Inneholder kalsium- og magnesiumioner
  • Hjelper til med å bli gravid på en naturlig måte

Conceive Plus er designet for å hjelpe par som planlegger barn. Intimgelen er sædvennlig og skal brukes i skjeden ved samleie i fertile perioder. Et sædvennlig glidemiddel kan være fint å bruke når man ønsker å lage barn; Sædcellene får da mer å svømme i, og det øker nytelsen mens man har samleie. Conceive Plus har både pH-verdi og optimal ionekonsentrasjon som gjør at sædcellene trives.

Vann, Hypromellose, Natriumklorid, Methylparaben, Glycerol, Natriumfosfat, Kaliumklorid, Natrium dihydrogenfosfat, Magnesiumklorid, Kalsiumklorid.

Conceive Plus tuben med sædvennlig glidemiddel brukes ved å klemme ut ønsket mengde i håndflaten og påføre kvinnens underliv og mannens penis før samleie.

Dette er ikke et prevensjonsmiddel.

Conceive Plus® er CE-godkjent i Europa og FDA-godkjent i USA.

Punalpin original

Punalpin® er et kombinasjonsprodukt beregnet på menn. Produktet inneholder 2 bokser som skal tas i kombinasjon, og inneholder ekstrakter av granateple og galangarot. Punalpin® er et dansk produkt og resultatet av 7 års målrettet produktutvikling og forskning med klinisk testing på sædkvalitet. Pakningen rekker til 90 dager som er en full syklus for sæddannelse. Basisproduktet Punalpin Original inneholder samme doser av aktive ingredienser, granateple og galanga, som Punalpin PLUS – men i to separate tabletter.
N35454

Punalpin Plus 540 Tabletter

Punalpin Plus er utviklet til menn til optimering av sædkvaliteten. Punalpin® PLUS er et dansk produkt og resultatet av 7 års målrettet produktutvikling og forskning, med klinisk testing av effekten på sædkvalitet. Produktet er basert på granateple, galanga og aronia og mineralene selen og sink. I Punalpin® PLUS er alle ingrediensene kombinert i én tablett. Det spesielle patenterte forarbeidet av galangarot, gjør at ingrediensene kan kombineres i samme tablett. Tablettene i én boks Punalpin® PLUS med 540 tabletter, rekker til 90 dager og dekker en full syklus for sædcelledannelse.  Sink bidrar til normal DNA-syntese, fruktbarhet og reproduksjonsevne. Sink bidrar også til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet, og spiller en rolle i celledelingsprosessen. Selen bidrar til normal spermatogenese. Basisproduktet Punalpin Original inneholder samme doser av aktive ingredienser, granateple og galanga, som Punalpin PLUS – i to separate tabletter.
N34788

SwimCount SpermCare 180 Tabletter

SwimCount SpermCare er et kosttilskudd designet av fertilitetsspesialister for å optimere muligheten for å lage bra sædceller. SpermCare inneholder alle de viktige vitaminene og mineralene som trengs for å lage sædceller av høy kvalitet; Øke antall sædceller og antallet av raskt svømmende sædceller som klarer å nå frem til egget. Det tar 90 dager å fornye alle sædcellene. Selen bidrar til å opprettholde normal sædcelleproduksjon. Sink bidrar til normal fertilitet og reproduksjon. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet. Selen og Sink bidrar til å beskytte celler mot oksidativt stress. SwimCount SpermCare inneholder også Aroniaekstrakt, Lykopen, Coenzym Q10 og vitaminer.
N35749

SwimCount™ Sædkvalitetstest

Hjemmetesten SwimCount™ Sædkvalitetstest gir mannen et klart svar på hans fertilitetspotensiale, og tester for antall motile/svømmedyktige sædceller. Sædkvalitetstesten forteller deg akkurat det du trenger å vite – om du har nok svømmende sædceller til å kunne befrukte et egg. Testen tas enkelt og behagelig i ditt eget hjem.
824677

Conceive Plus, sædvennlig glidemiddel, 8 applikatorer

Conceive Plus er designet for å hjelpe par som planlegger barn. Intimgelen er sædvennlig og skal brukes i skjeden ved samleie i fertile perioder. Et sædvennlig glidemiddel kan være fint å bruke når man ønsker å lage barn; Sædcellene får da mer å svømme i, og det øker nytelsen mens man har samleie. Conceive Plus har både pH-verdi og optimal ionekonsentrasjon som gjør at sædcellene trives.
N35763