Til toppen

Conceive Plus, sædvennlig glidemiddel, 8 applikatorer

Varenummer: N35763
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Annet
Merke: Sasmar Pharmaceuticals

ink. mva.

  • Trygg for sperm og det befruktede egget
  • ph- og elektrolyttbalansert
  • Inneholder kalsium- og magnesiumioner
  • Hjelper til med å bli gravid på en naturlig måte

Conceive Plus er designet for å hjelpe par som planlegger barn. Intimgelen er sædvennlig og skal brukes i skjeden ved samleie i fertile perioder. Et sædvennlig glidemiddel kan være fint å bruke når man ønsker å lage barn; Sædcellene får da mer å svømme i, og det øker nytelsen under samleie. Conceive Plus har både pH-verdi og optimal ionekonsentrasjon som gjør at sædcellene trives.

Vann, Hypromellose, Natriumklorid, Methylparaben, Glycerol, Natriumfosfat, Kaliumklorid, Natrium dihydrogenfosfat, Magnesiumklorid, Kalsiumklorid.

Ta ut en applikator av esken. Hold den i den smale halsen med den smale delen oppover. Vri den flate toppen helt av og kast den. sett forsiktig inn den smake enden dypt inn i skjeden. klem på tuben 2-3 ganger for å få Conceive Plus glidemiddelet ut av tuben og inn i skjeden. Fjern applikatoren mens du klemmer tuben sammen en siste gang. Kast applikatoren. 
Du skal aldri bruke en applikator flere ganger.

Bruk Conceive Plus 10-15 minutter før samleie slik at fuktigheten fordeler seg i skjeden.

Dette er ikke et prevensjonsmiddel.

Conceive Plus® er CE-godkjent i Europa og FDA-godkjent i USA.

Punalpin Plus 540 Tabletter

Punalpin Plus er utviklet til menn til optimering av sædkvaliteten. Punalpin® PLUS er et dansk produkt og resultatet av 7 års målrettet produktutvikling og forskning, med klinisk testing av effekten på sædkvalitet. Produktet er basert på granateple, galanga og aronia og mineralene selen og sink. I Punalpin® PLUS er alle ingrediensene kombinert i én tablett. Det spesielle patenterte forarbeidet av galangarot, gjør at ingrediensene kan kombineres i samme tablett. Tablettene i én boks Punalpin® PLUS med 540 tabletter, rekker til 90 dager og dekker en full syklus for sædcelledannelse.  Sink bidrar til normal DNA-syntese, fruktbarhet og reproduksjonsevne. Sink bidrar også til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet, og spiller en rolle i celledelingsprosessen. Selen bidrar til normal spermatogenese. Basisproduktet Punalpin Original inneholder samme doser av aktive ingredienser, granateple og galanga, som Punalpin PLUS – i to separate tabletter.
N34788

SwimCount SpermCare 180 Tabletter

SwimCount SpermCare er et kosttilskudd designet av fertilitetsspesialister for å optimere muligheten for å lage bra sædceller. SpermCare inneholder alle de viktige vitaminene og mineralene som trengs for å lage sædceller av høy kvalitet; Øke antall sædceller og antallet av raskt svømmende sædceller som klarer å nå frem til egget. Det tar 90 dager å fornye sædcellene. Selen bidrar til å opprettholde normal sædcelleproduksjon. Sink bidrar til normal fertilitet og reproduksjon. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet. Selen og Sink bidrar til å beskytte celler mot oksidativt stress. SwimCount SpermCare inneholder også aroniabærekstrakt, lykopen, coenzym Q10 og vitaminer.
N35749

SwimCount™ Sædkvalitetstest

Hjemmetesten SwimCount™ Sædkvalitetstest gir mannen et klart svar på hans fertilitetspotensiale, og tester for antall motile/svømmedyktige sædceller. Sædkvalitetstesten forteller deg akkurat det du trenger å vite – om du har nok svømmende sædceller til å kunne befrukte et egg. Testen tas enkelt og behagelig i ditt eget hjem.
824677

Conceive Plus, sædvennlig glidemiddel 75ml

Conceive Plus er designet for å hjelpe par som planlegger barn. Intimgelen er sædvennlig og skal brukes i skjeden ved samleie i fertile perioder. Et sædvennlig glidemiddel kan være fint å bruke når man ønsker å lage barn; Sædcellene får da mer å svømme i, og det øker nytelsen under samleie. Conceive Plus har både pH-verdi og optimal ionekonsentrasjon som gjør at sædcellene trives.
N35762