Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Dr. Organic Guava Body Wash 250ml

Varenummer: N37095
EAN: 5060391846767
Lagerbeholdning:
Merke: Dr. Organic
Klassifisering: Kosmetikk
ink. mva.
  • Guava er en naturlig kilde til C-vitamin
  • Spesielt utviklet for dehydrert hud
  • Forfriskende og oppkvikkende dusjsåpe
  • Herlig tropisk duft
Dr. Organic Guava Body Wash gir deg en oppkvikkende og forfriskende dusjopplevelse med eksotisk guava. Guava dusjsåpen fra Dr. Organic er spesielt utviklet for dehydrert hud, og den naturlige kilden til vitamin C gir næring og fuktighet til huden. Eksotisk Guava Basert på guavafrukten som har blitt verdsatt i århundrer for sine utrolige egenskaper og fantastiske duft. Herlig tropisk duft som gir deg en sanselig opplevelse!

Aloe barbadensis leaf juice, Aqua, Sodium lauroyl methyl isethionate, Cocamidopropyl betaine, Lauryl glucoside, Sodium methyl cocoyl taurate, Psidium guajava (Guava) fruit extract, Sodium lauroyl sarcosinate, Cocamidopropyl hydroxysultaine, Salicylic acid, Tocopherol, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Tetrasodium glutamate diacetate, Parfum, Citric acid, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Benzyl alcohol,  Sodium benzoate, Potassium sorbate, Limonene, Linalool

Påfør en liten mengde i hånden og påføres på våt hud, skylles av med vann. Unngå kontakt med øynene.

Advarsel: ikke til innvendig bruk, unngå å få produktet i øynene. Ikke bruk på irritert og skadet hud. Hvis følsomhet oppstår, avbryt bruken. Unngå dette produktet hvis du er allergisk eller følsom ovenfor noen av ingrediensene. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Dr. Organic - En anerkjent serie innen hudpleie! Dr. Organic tar stolthet i å utnytte kun de aller beste naturlige og økologiske ingrediensene tilgjengelige, med Aloe Vera som fremtredende hovedkomponent i stedet for vann.

Dr. Organic velger økologiske ingredienser når det er mulig, og når det ikke er tilgjengelig, erstattes de med naturlige og bærekraftige alternativer. Produktene er nøye utviklet uten dyretesting, uten tilsetning av parabener, parfyme eller kunstige dufter. I tillegg er de fri for GMO-ingredienser og mineraloljer.

Dr. Organics hudpleieprodukter er også egnet for vegetarianere.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Badesåpe Sitrongress 150g

Håndlaget badesåpe med en snor som er trukket igjennom såpen. Meget praktisk og dekorativt. Såpen holder seg bedre når den kan henge og tørke imellom hver bruk. Sitrongress badesåpen har en lekker lys gul farge og en skikkelig frisk duft. Den har antiseptiske og oppkvikkende egenskaper.

N36243
Sea Buckthorn Creamy Vitality Body Wash 200ml

Tindved Vitaliserende Dusjkrem er kremaktig, mykt skummende. Huden pleies med næringsrik tindvedolje og den fineste sesamolje. Fruktig duft av ekte eteriske oljer fra solmodne appelsiner, mandarin og grapefrukt. Bevarer fuktighetsbalansen og beskytter mot uttørking. Hudvennlig pH-verdi og milde sukkertensider for spesielt mild rengjøring. Fri for syntetiske duft- farge- og konserveringsmidler. Dermatologisk testet.

N21598
Citrus Creamy Body Wash Refresh 200ml

Weleda Sitrus Forfriskende Dusjkrem er et kremaktig, mykt skummende dusjprodukt. Virker stimulerende for både kropp og sjel på grunn av nøye avstemte eteriske oljer fra sitrusfrukter. Ren sesamolje, som er rik på essensielle fettsyrer, pleier og bevarer hudens fett- og fuktighetsbalanse.

N21634
Sea Weed Cream Soap 250ml

En bestselger! Sea Weed Cream Soap 250ml fra Marja Entrich er en mild, botanisk, kremet kroppsvask med naturlige ingredienser. Dusjsåpen er beriket med tangekstrakt for å skånsomt rense og nære huden din med et fuktighetsgivende skum som etterlater huden hydrert, forfrisket og fornyet. Body washen passer alle hudtyper.

N36872
Lenker
Min side