Til toppen

Duftspray, Lavendel 100ml

Varenummer: N35717
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Utstyr
Merke: Waft

ink. mva.

  • Lavendel romspray

Duftspray med beroligende lavendel. Waft duftspray er basert på rene eteriske oljer og økologisk rosevann, laget av aromaterapeuter. Blandingen er ment å ha en beroligende effekt og redusere stress. Waft duftspray er vegansk og ikke testet på dyr.

Ingredienser: Aqua, lavendel eterisk olje (Lavandula Angustifolia), økologisk rose blomstervann (Rosa Damascena), Caprylyl/Capryl Glucoside, Potassium Sorbate.

Bruksanvisning: Flasken ristes før bruk. Spray ut i luften et par ganger, vekk fra øyne og kropp.

 

Oppbevares svalt og utenfor direkte sollys.

Flasken kan resirkuleres etter bruk.

Duftspray, Rose 100ml

Romspray med nydelig duft av rose! Duftsprayen er fremstilt av rene eteriske oljer og økologisk rosevann. Profesjonelle aromaterapeuter står bak blandingen, som er ment å ha en beroligende effekt og redusere stress. Waft duftspray er vegansk og ikke testet på dyr.
N35719

Duftspray, Sitrongress 100ml

Tilfør en deilig frisk duft til hjemmet med duftsprayen fra Waft. Duftsprayen er laget på rene eteriske oljer og økologisk rosevann. Profesjonelle aromaterapeuter har laget blandingen som er ment å ha en oppløftende effekt på humøret. Romsprayen er vegansk og ikke testet på dyr.
N35718

Lavendel 10ml Eterisk Olje

Aqua Oleum Lavender er en 100 % ren eterisk olje av lavendel. Lavendel er en svært anvendelig olje som kan brukes ublandet direkte på huden. Lavendel virker avbalanserende og normaliserende på sinnet, og oljen er god ved fet hud, lett eksem og lett solbrenthet. Lavendel kan anbefales fordøyelsesfremmende ved treg mage/luft i magen og lindrende ved lett hodepine, lette menstruasjonssmerter, PMS og ved ømme og stive muskler. Eterisk lavendelolje er mye brukt som eterisk olje.
N33234

Tøyvask, økologisk med lavendelduft 500ml

Greenscents unike formel gir deg enestående resultater. Kraftig og konsentrert tøyvask. Greenscents økologiske tøyvask tar vare på både klærne og huden din. Naturlig og effektiv rengjøring som er trygg for både mennesker og dyr. Førsteklasses økologisk og etisk laget ingredienser i alle produktene. Rengjøringsmidlene er tilsatt fantastisk gode dufter ved hjelp av økologiske og fairtrade eteriske oljer.
N34534