Til toppen

Duftspray, Rose 100ml

Varenummer: N35719
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Utstyr
Merke: Waft

ink. mva.

Romspray med nydelig duft av rose! Duftsprayen er fremstilt av rene eteriske oljer og økologisk rosevann. Profesjonelle aromaterapeuter står bak blandingen, som er ment å ha en beroligende effekt og redusere stress. Waft duftspray er vegansk og ikke testet på dyr.

Ingredienser: Aqua, eterisk rose olje (Rosa Damascena Flower Oil), Cetearyl Glucoside, Parfum, Glycerin, økologisk rose blomstervann (Rosa Damascena), Potassium Sorbate, Citral*, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*, Linalool*, Nerol*.

*Naturlig forekommende i eteriske oljer

Bruksanvisning: Rist flasken før den brukes. Spray ut i luften et par ganger, bort fra øyne og kropp.

 

Oppbevares svalt og utenfor direkte sollys.

Resirkulerbar flaske

Duftspray, Lavendel 100ml

Duftspray med beroligende lavendel. Waft duftspray er basert på rene eteriske oljer og økologisk rosevann, laget av aromaterapeuter. Blandingen er ment å ha en beroligende effekt og redusere stress. Waft duftspray er vegansk og ikke testet på dyr.
N35717

Duftspray, Sitrongress 100ml

Tilfør en deilig frisk duft til hjemmet med duftsprayen fra Waft. Duftsprayen er laget på rene eteriske oljer og økologisk rosevann. Profesjonelle aromaterapeuter har laget blandingen som er ment å ha en oppløftende effekt på humøret. Romsprayen er vegansk og ikke testet på dyr.
N35718

Rose Maroc - Rose centifolia 10ml Eterisk Olje

Aqua Oleum Rose er en 100 % ren eterisk olje av rose absolutt i en 5 % blanding med fraksjonert kokosnøttolje. Rose er en velduftende olje som virker lett beroligende og balanserende på sinnet. Oljen er ypperlig nærende til tørr, følsom og voksen hud, og er så mild at den kan brukes oppblandet direkte på huden under øynene.Velegnet for barn. Fin som parfyme. Meget velegnet også ved symptomer på overgangsalder og kan anvendes også ved lett hoste.
N33214