Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Egyptian Magic

Varenummer: vm-38
Fra: ink. mva.
Volum ml
  • Universalkrem
  • Smelter inn i huden og gir umiddelbar fuktighet!
  • 100% naturlige ingredienser
  • For alle hudtyper
Egyptian Magic Skin Cream er en populær all around-krem. Med sine naturlige ingredienser fukter den tørr hud. Kremen har en balm-lignende konsistens som smelter inn i huden og gir umiddelbar fuktighet. Fungerer like bra som å bruke som fuktighetskrem, leppepomade, øyekrem, barberkrem og hårkur. Altså en herlig universalkrem som dekker de fleste behov. Inneholder 100% naturlige ingredienser og kan brukes på ulike hudtyper.

Ingredienser: Bivoks, honning, bidronning-gele (royal jelly), olivenolje, bipollen, propolisekstrakt.

Inneholder honning og pollen. Bør ikke gis til barn under 1 år. Ved allergi eller overfølsomhet, vennligst sjekk på produktet før bruk.

Bruk: Smøres på huden. Kremen trekkes raskt inn i huden og gir et glatt og mykt resultat. Kan brukes til både ansikt og kropp.
Varm gjerne litt i hånden eller mellom fingertuppene før bruk. Kremen smelter ved kontakt med huden.


Inneholder honning og pollen. Bør ikke gis til barn under 1 år. Ved allergi eller overfølsomhet, vennligst sjekk på produktet før bruk.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Lenker
Min side