Til toppen

Elderberry™ Svarthyll Gummies 60 Stk

Varenummer: N35563
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: New Nordic

ink. mva.

Elderberry™ Svarthyll Gummies er små myke gummies for immunforsvaret. Deilige gummies med svarthyllekstrakt og smak av hyllebær. Svarthyllbær støtter kroppens immunsystem og forsvar. Bærene inneholder også antioksidanter som hjelper til med å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Oppgitt innhold per døgndose 2 gummies:

Innhold

mengde
Svarthyllbær-ekstrakt 5:1 300 mg
   
Ingredienser: Søtstoff (maltitolsirup, erytritol), svarthyllbærekstrakt (Sambucus nigra L.), blåbærjuice konsentrat, surhetsregulerende middel (natriumsitrat, eplesyre, sitronsyre), geleringsmiddel (pektin), antioksidant (askorbinsyre, alfa-tokoferol), naturlig aroma (hyllebær), naturlig fargestoff (antocyaner).  

Anbefalt døgndose fra 11 år: 2 fruktgeléer daglig.

Inneholder søtstoffer. Kan virke avførende ved overdrevent bruk.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

 

SVARTHYLL (Sambucus nigra)
Svarte hyllebær har sin opprinnelse i Europa og Nord-Amerika. I Sverige har man som tradisjon å lage suppe av hyllebærene. I Skandinavia og på Balkan nyter man gjerne et uttrekk av svarthyllblomsten som en forfriskende drikk. I følge nordisk mytologi bodde kjærlighetsgudinnen Frøya i et hylletre.

Defence 30 Tabletter

Defence fra SHIFT kombinerer flere botanicals som har en stimulerende og aktiverende effekt på immunforsvaret. Defence er sammensatt av kraftige ekstrakter fra chaga, reishi, Wellmune betaglukaner og svarthyll. Hver for seg bidrar de til å styrke og trene immunforsvaret.  Sammen er de et tilskudd som bidrar til å opprettholde helsen og sørger for at immunforsvaret fungerer som det skal, særlig i perioder av året hvor man er utsatt for bakterier og virus.  Tidligere navn: SuperDefence
884397

Echinaforce Hot Drink 100ml Sirup

Echinaforce® Hot Drink er en velsmakende og varmende drikk med solhatt og svarthyll som hjelper ved forkjølelsessymptomer. Sirup 100ml (= 20 kopper). Echinaforce har veldokumentert effekt både forebyggende, og ved forkjølelse. Echinaforce® Hot Drink inneholder A.Vogels originale solhatt tinktur og er tilsatt svarthyll som supplerer solhattens virkning og hjelper ved forkjølelsessymptomer. Svarthyllbærene gir også en god smak.
N31916

Frøy Svarthyll 200ml

Frøy Svarthyll er konsentrert økologisk saft av svarthyll, Sambucus nigra, som bidrar til å opprettholde normalt immunforsvar. Saften er vakuuminndampet og ikke tilsatt sukker eller tilsetningsstoffer.
N35322

Sambucol active defense 15 Brusetabletter

Sambucol Active Defence brusetabletter innholder svarthyll (Sambucus nigra L) og er også tilsatt C-vitamin og sink. Vitamin C og sink bidrar til immunsystemets normale funksjon, samt beskyttelse av kroppens celler mot oksidativt stress (antioksidant).
N33608