Til toppen

Femi Climatique 90 Tabletter

Varenummer: N20297
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Solaray

ink. mva.

  • PMS
  • Overgangsalder
  • Styrkende og energigivende

Femi Climatique fra Solaray inneholder urter sammensatt for å lindre plager i forbindelse med overgangsalder og PMS. Dong Quai (”kvinnens ginseng”) virker styrkende og energigivende, samt kan lette menstruasjonsubehag. Humle virker lett avslappende. Nesle er rik på mineraler. Kisel (silisium) er viktig for oppbygning av benvev og for hud, hår og negler. Skavgress (kjerringrokk) er også tilsatt for sitt innhold av kisel.

Oppgitt innhold per døgndose 2-6 tabletter

Innhold mengde
Urteblanding (brennelse, dong quai, humle, bidronninggele, bipollen, kiselgel, skavgress) 250-750 mg
   
Ingredienser: Fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), stabilisator (cellulosepulver), brennesleblad (Urtica dioica), dong quai rot (Angelica sinensis), humle (Humulus lupulus), bidronninggele, overflatebehandlingsmiddel (fettsyrer), bipollenpulver, antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), kolloidal kiselgel, skavgress (Equisetum hyemale).

Anbefalt døgndose: 2 - 6 tabletter daglig med mat eller vann.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Overgangsalderen er en tid som kan våre en prøvelse for mange kvinner. Den starter gjerne et sted mellom 40 og 50 års alderen. PMS er et velkjent begrep for enhver kvinne. Tiden mellom 2 og 14 dager før menstruasjonen kan våre både fysisk og mentalt belastende. Produktet Solaray Femi Climatique er sammensatt på en slik måte at det skal kunne virke mest mulig oppbyggende og medvirke til en sunn hormonbalanse.

Hormoner i balanse

Hormoner i balanse er en håndbok om hormoner, og målet er å lære deg hvordan forskjellige systemer fungerer i kroppen og hvordan du kan påvirke dem til din fordel. Her får du et innblikk i viktige hormoner som er knyttet til din metabolisme (forbrenning) og hvordan disse påvirker din kropp, helse, vekt og hvordan du generelt har det. Kjønnshormonene er utrolig viktige for vår velvære og får dertil stor plass i boken. Hormoner i balanse er skrevet av Martina Johansson som er forfatter av mange bøker og doktorand i medisinsk forskning. Her har hun tatt et dypdykk i alt som påvirker kroppens hormonproduksjon. Boken henvender seg hovedsaklig til kvinner og er et fantastisk verktøy for alle som vil få hormonene til å jobbe for deg; Hormoner i balanse er stikkordet for et godt liv.
N35664