Til toppen

Fosfoser Memory 90 Kapsler

Varenummer: N22275
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: MedicaNatumin

ink. mva.

Fosfoser Memory kan forbedre din hukommelse og være godt for hjernen. Fosfoser Memory er god for hukommelsen og konsentrasjonen. Den inneholder en blanding av fettsyrer, hvor den viktigste er fosfatidylserin, som er en naturlig bestanddel i hjernens cellemembran og er meget viktig for hjernens funksjon. Eldre personer og studenter vil ha ekstra god nytte av Fosfoser Memory. Den forbedrer hukommelsen, letter innlæringsprosessen og øker konsentrasjonen.

Oppgitt innhold pr kapsel.
Ingrediensermengde% av RI
Soyafosfolipider (som fosfatidylserin 100 mg/ kapsel)421 mg
Soyaolje225 mg
Gelatin
Fuktighetsbevarende middel: E422 Farge: E172
1-3 Kapsler pr dag.
Fosfoser memory inneholder en blanding av fosfolipider (fettsyrer) hvor den mest oppsiktsvekkende heter fosfatidylserin. Fosfatidylserin er en funksjonell bestanddel i cellemembranen i hjernen. ForskningForskning på fosfolipider har fremhevet viktigheten av fosfatidylserin for hjernens funksjon. Underskudd av fosfatidylserin i hjernen gjør at den ikke får nok næring til å fungere tilfredsstillende. Fosfoser memory tilfører kroppen fosfatidylserinkompleks på en sikker og effektiv måte.

Fokus 60 Tabletter

SHIFT Fokus består av urter som bidrar til økt konsentrasjonsevne, hukommelse og fokus, uten å øke stressnivået. Dette er demonstrert gjennom kliniske studier. Således har også urtene i SHIFT Fokus vist i studier å gi fordeler i blant annet studiesituasjoner og arbeid. I tillegg er det inkludert viktige næringsstoffer for å ta vare på hjernen, som aminosyren l-serin, jod og vitamin B12.
N35745