Til toppen

Ginger (Ingefær) Brus ØKO 330ml

Varenummer: N35588
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Whole Earth

ink. mva.

  • Spicy ingefær og fruktjuice
  • Kun naturlige ingredienser
  • Søtet med Agavesirup

Økologisk ingefærbrus med en spennende smak av ingefær, kombinert med søt fruktjuice, gir en balansert smak. Whole Earth brus har en behagelig mengde kullsyre og består kun av naturlige ingredienser.

Næringsdeklarasjon per 100 ml:

Energi (kJ/kcal) 134 / 32
Fett  0,0 g 
- hvorav mettede fettsyrer 0,0 g
Karbohydrater  7,9 g 
- hvorav sukkerarter 7,6 g
Protein <1,0 g
Salt 0,0 g
   

Ingredienser: Kullsyreholdig vann, økologisk eplejuice fra konsentrat (12%), økologisk agavesirup (7%), økologisk druejuice fra konsentrat, økologisk sitronsaft fra konsentrat (2%), ingefærrotekstrakt, ingefær aroma.

Cola Brus ØKO 330ml

Cola brus fra Whole Earth gir en økologisk vri på en klassisk drikk. En fristende og forfriskende kombo av kola-nøtt og syrlig sitron. Inneholder ikke raffinert sukker. Kun søtet med agavesirup.
N35584

Cranberry (Traneb.) Brus ØKO 330ml

Whole Earth Cranberry er en økologisk brus med forfriskende smak av tranebær. Denne kullsyreholdige drikken har en behagelig mengde kullsyre og er naturlig søtet med agavesirup.
N35586

Elderflower (Hylleblomst) Brus ØKO 330ml

Økologisk drikk med frisk smak av hylleblomst, og en balansert mengde kullsyre. En herlig drikk med kun naturlige ingredienser- En favoritt hos både store og små!
N35589

Lemonade Brus ØKO 330ml

Whole Earth Lemonade brus er en økologisk drikk med forfriskende smak av sitron. Denne herlige drikken har en behagelig mengde kullsyre, som bidrar til en balansert smaksopplevelse. Kun naturlige ingredienser og søtet med Agavesirup.
N35585