Til toppen

Glyde Veganske kondomer, Ultra 10 Stk

Varenummer: N35760
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Annet
Merke: Glyde Health

ink. mva.

  • Silkemyk overflate
  • 100% plantebasert
  • Kan brukes sammen med vannbaserte glidemidler

Glyde Ultra er premium kondomer som er veganske og passer for alle. Glyde Veganske Kondomer inneholder ikke sæddrepende midler, og de kan brukes sammen med vannbaserte glidemidler.

Materiale: Naturlig Gummilateks

Lengde: 180 mm
Vidde: 53 mm
Tykkelse: 0.062 mm
Fasong: Sylinder
Farge: Transparent
Smak: Ingen

Glyde kondomene kan brukes sammen med vannbaserte glidemidler eller silikon-glidemidler som er tilpasset kondombruk. 

Glyde Premium veganske Kondomer er sertifisert av the Vegan Society, og bruker ingen animalske biprodukter i verken produksjon eller pakking. 

YES Vannbasert glidemiddel, Økologisk 6 x 5ml Applikatorer

YES WB vannbasert glidemiddel lindrer raskt tørrhet og ubehag, supplerer naturlig fuktighet og er intenst fuktighetsgivende. Glidemiddelet beskytter også slimhinnene og lindrer ved skade. Konsistensen er herlig fløyelsmyk, spesielt utviklet for å være så lik kroppens egen smøring som mulig. YES WB vannbasert glidemiddel har balansert pH for å ligne vaginal pH.
N35757

Glyde Veganske kondomer, Jordbær 10 Stk

Glyde kondomer er laget av naturgummi (latex) og med planteekstrakt, i motsetning til tradisjonelle kondomer som bruker melkeprotein i produksjonsprosessen. De plantebaserte Glyde kondomene har en myk, deilig, silkeaktig overflate som gir en naturlig følelse. Glyde kondomene har kun naturlige smaks- og fargestoffer, de samme som er godkjent for bruk i mat og drikke.
N35758

Glyde Veganske kondomer, Vanilje 10 Stk

Glyde kondomer er eksklusive veganske kondomer godkjent av The Vegan Society. Glyde kondomer er laget av naturgummi (latex) og med planteekstrakt, i motsetning til tradisjonelle kondomer som bruker melkeprotein i produksjonsprosessen. De plantebaserte Glyde kondomene har en myk, deilig, silkeaktig overflate som gir en naturlig følelse. Glyde kondomene har kun naturlige smaks- og fargestoffer, de samme som er godkjent for bruk i mat og drikke.
N35761