Til toppen

GPH SoyActin (GENISTIN, Fytoøstrogen) 60 Kapsler

Varenummer: N20305
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Solaray GPH Soy Actin er soyabønnekonsentrat med garantert mengde aktive stoffer, lindrende på klimakteriske plager og styrker benbygningen. - Soy Actin kan virke lindrende på klimakteriske plager - Styrker benbygningen - Svakt kolesterol- og triglyseridsenkende - GPH betyr garantert mengde aktive stoffer - Green Screened™ - Vegetabilsk
Oppgitt innhold pr. kapsel.
Ingrediensermengde% av RI
Soyabønnekonsentrat (Glycine max) med garantert 5 % (28 mg) isoflavoner totalt, derav 16,8 mg genistin560 mg
Ingredienser: Soyabønnekonsentrat, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), fortykningsmiddel (cellulosepulver), antiklumpemiddel (vegetabilskt magnesiumsalt av fettsyrer, silisiumdioksid).
1-3 kapsler daglig med mat eller vann.
GPH står for Guaranteed Potency Herb og betyr at hver kapsel inneholder en garantert mengde aktive stoffer.Soyabønnekonsentratet i GPH SoyActin er rikt på naturlige planteøstrogener, også kalt fytoøstrogener. Isoflavonene danner en viktig undergruppe av fytoøstrogenene som kan virke lindrende på klimakteriske plager og styrke benbygningen. En av de mest potente og best dokumenterte isoflavoner er genistein, som i naturen i stor grad finnes som glykosidet genistin. Green Screened™- merket symboliserer en omfattende kvalitetskontroll. Genistin er et soyaprodukt for overgangsalderen, Godt ved hetetokter og for benbygningen. Inneholder naturlige planteøstrogener. GPH Genistin er et soyabønnekonsentrat med garantert innhold av isoflavoner og genistin.