Til toppen

Gulvsåpe nøytral økologisk 400ml

Varenummer: N36118
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Annet
Merke: Greenscents

ink. mva.

  • Drøy i bruk
  • Miljøvennlig og økologisk
  • Fri for parfyme,  ALS/SLS

Økologisk, nøytral gulvsåpe som er meget konsentrert formel som fortynnes før bruk for å gi en tradisjonell bøttevask. Greenscents er en liten familiebedrift som har forpliktet seg til bærekraftige og etiske løsninger som viser at husholdningsprodukter også passer inn i den økologiske verden. Greenscents produserer husholdningsartikler du kan være stolt av: Førsteklasses økologisk og etisk laget ingredienser i alle produkter. 

Ingredienser: aqua, aloe barbadensis (aloe vera leaf juice)**, citric acid anhydrous, d-glucopyranose oligomeric heptyl glycoside, coco-glucoside, tetrasodium glutamate diacetate, benzyl alcohol, dehyroacetic acid, glycerine*** .

*økologisk
**økologisk juice fra konsentrat
***av økologisk opphav

Økologisk innhold: 72%

Greenscents sine produkter inneholder ikke palmeolje, ALS/SLS, fosfat, klor, enzymer, gluten, alkohol, kunstig parfyme, kunstig fargestoffer, parabener eller blekemidler.
 

Gulvsåpe sitrus økologisk 400ml

Økologisk gulvsåpe fra Greenscents er miljøvennlig og drøy i bruk. Kun noen få dråper av denne såpen er nødvendig i en bøtte med vann. Og resultatet blir skinnende rent og etterlater en herlig frisk sitrusduft. Greenscents rengjøringsprodukter er veganske, cruelty-free og allergivennlig.
N36119

Gulvsåpe, økologisk med urter 400ml

Gulvsåpe fra Greenscents med en fantastisk frisk og ren urteduft! Et produkt som har blitt en bestselger. En meget konsentrert formel som fortynnes før bruk for å gi en tradisjonell bøttevask. Greenscents er en liten familiebedrift som har forpliktet seg til bærekraftige og etiske løsninger som viser at husholdningsprodukter også passer inn i den økologiske verden. Greenscents produserer husholdningsartikler du kan være stolt av: Førsteklasses økologisk og etisk laget ingredienser i alle produkter. 
N34537