Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-
Produktet er ikke aktivt!

Happi Oat M!lk Plain Chocolate Bar 40g

Varenummer: N36485
EAN: 5060748329912
Klassifisering: Mat
Merke: Happi Oat
  • Kremete, melkefri sjokolade
  • Plantebasert
  • Lavere sukkerinnhold enn vanlig sjokolade

Utgående vare. Holdbarhetsdato: 14.4.2024

Happi Oat Milk Plain Chocolate er en nydelig, kremete sjokolade laget på havremelk og med mindre sukker enn vanlig sjokolade. Denne plantebaserte sjokoladen kan nytes av alle som ikke ønsker eller kan spise melkeprodukter. Happi Oat handler om god kvalitet og god samvittighet for bonde, produsent, forbruker og miljøet. Emballasjen er bærekraftig og sjokoladene har høyt kakaoinnhold som gjør at det er mindre sukker i sjokoladene.
Næringsinnhold per 100 gram
Energi 2292KJ/548 kcal
Fett 34 ,7 g
- hvorav mettet fett 20,2 g
Karbohydrater 55 g
- hvorav sukkerarter 36,4 g
Protein 4,7 g
Salt 0,04 g
   
Ingredienser: (100 %) HAVRE melk sjokolade (minimum 46,5 % kakao) (kakaomasse, sukker, tørket glutenfritt HAVRE pulver, kakaosmør, tørket rissirup, emulgator: solsikkelecitin, aroma: naturlig vanilje..

 

Kan inneholde spor av melk, soya, nøtter, peanøtter og hvete. Dette skyldes fabrikken der produktene er laget som håndterer disse ingrediensene.

  • Glutenfri
  • Melkefri
  • Uten palmeolje og uten soya produkter

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Sukrin Dark Chocolate 65% 85g

Sukrin Dark Chocolate har en fyldig kakaosmak og en myk konsistens. Sjokoladen er melkefri og med naturlig søtning fra Sukrin og stevia så er det ikke tilsatt sukker. Det gir en sjokolade med lavt innhold av karbohydrater og langt færre kalorier enn mange andre sjokolader. Sukrin Dark Chocolate har 65% kakaoinnhold og er i tillegg naturlig rik på jern.

N36397
Ombar Coco Mylk sjokolade øko 70g

Ombar Coco Mylk er en kremaktig melkesjokolade, uten noen form for meieriprodukter! Sjokoladen er en deilig blanding av rå kakao fra Ecuador, økologisk kokosblomstsukker og fyldig kokoskrem. Inneholder levende kulturer.

N36126
Sukrin Melkesjokolade 40g

Sukrin Melkesjokolade er nydelig og fløyelsmyk sjokolade med lavt kaloriinnhold. Sjokoladen er kun søtet med Sukrin og stevia, som begge er naturlige og kalorifrie søtstoffer. En sjokoladeplate på 40 gram inneholder kun 4 g netto karbohydrater og 160/170 kalorier.

N35927
Lenker
Min side