Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Honey Biotic 60 Kapsler

Varenummer: 972483
EAN: 5021807452903
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: New Nordic
ink. mva.
Honey Biotic™ er et vitenskapelig utviklet kosttilskudd med et enestående mangfold av levende bakterier. Kapslene inneholder mer enn 100 forskjellige bakteriestammer og minimum 5 milliarder bakterier per kapsel. Honey Biotic™ inneholder melkesyreproduserende bakterier samt andre bakterier som naturlig finnes i menneskets fordøyelsessystem. De fleste bakteriestammene i Honey Biotic™ finnes naturlig i bipollen, honning og honningdugg-honning.
Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 2 kapsler
Ingrediensermengde% av RI
Melkesyrebakterier** (Bifidobacterium breve BR03, B. lactis BS01, Lactobacillus acidophilus LA02, L. rhamnosus LR06, L. plantarum LP01, B. bifidum BB01, B. longum BL03, B. longum B102, L. paracasei LPC00, Lactococcus lactis LLC02), kapsel (hpm-cellulose), frysetørket honning, frysetørket honningdugg-honning, frysetørket bipollen, fyllstoff (mikrokr.cellulose, magnesiumsalter av veg.fettsyrer), antiklumpemiddel (silisiumdioksid)
Levende bakterier**10 MRD
Honning200 mg*
Bipollen200 mg*
Honningdugghonning200 mg*
*frysetørket, mengden tilsvarer frisk honning/bipollen
**I tillegg til de dyrkede og tilsatte bakteriene, har bipollen, honning og honningdugg-honning et naturlig innhold av mer enn 100 levende bakterier bestemt gjennom metagenomiske analyser. Bl.a Lactobacillus kunkeei, Lactobacillus apinorum og Zygosaccharomyces rouxii.
Anbefalt døgndose: 2 kapsler daglig i forbindelse med et måltid eller et glass vann. Barn 1-12 år: 1 kapsel daglig. Kapselen kan åpnes. Barn under 12 måneder skal ikke innta honning.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares tørt og utenfor direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Noen av bakteriestammene dyrkes i vekstmedier som inneholder soya og melk før de tilsettes produktet. Bakteriene omsetter/omdanner disse proteinene i vekstfasen.
Alt i naturen har sitt eget fingeravtrykk av levende mikroorganismer. Hos New Nordic har de undersøkt livet av mikroorganismer inklusive melkesyrebakterier i en rekke planter og bieprodukter. Materialet er samlet inn fra et uberørt område i nasjonalparken i Mercantour i de Syd-franske maritime alper. Fra de revolusjonerende undersøkelsene, som er de første av sin art i verden, valgte man kilder med spesielle levende mikroorganismer basert på et ønske om å skape et kosttilskudd med stort mangfold av organismer som normalt finnes i den menneskelige tarmflora. Etter innsamling av bipollen, honning og honningdugghonning frysetørkes råvarene så de levende organismene bevares.
Manuka Honning MGO 400+ 250g

Manuka honning MGO400+ Ekte Manuka honning fra New Zealand. MGO400+ garanterer at honningen inneholder minst 400mg/kg MGO. Manukahonning er en av naturens superfunksjonelle matvarer. Raw selvfølgelig. Tyske forskere ved Universitetet i Dresden har vist ...

817391
Bi pollen, Økologisk 150g

Supernature Bipollen granulat er næringsrikt og inneholder bl.a vitamin B1, sink og protein. Råvaren er produsert i de uberørte Karpafjellene i Romania, langt unna folk og forurensning. Pollen samles inn av bier og brukes i smoothie, på frokostblanding eller som pynt på kaker og desserter. 

N35424
Bio Life Bio-dophilus 90 Kapsler

Bio-dophilus tilfører gode tarmflorabakterier, ubrutte kjeder av frysetørrede mikroorganismer / melkesyrebakterier (probiotika). Kontakt med fuktighet og varme aktiviserer disse fra sin dvale. Bio-dophilus inneholder 16 milliarder levende bakterier per gram, og disse har god overlevelsesevne i magesyre og galle.

964700
ProVen Daglig 30 Kapsler

ProVen Daglig med Acidophilus og Bifidus - Lab4 - melkesyrebakterier. ProVen Daglig har en høy dose av gode bakterier for fordøyelses- og immunsystemet for voksne. ProVens Daglig Acidophilus og Bifidus inneholder 12,5 milliarder bakterier fra Lab4, som er en grundig studert gruppe av gode bakterier. Disse studiene utført i Cambridge, Sheffield, Swansea, Southampton og Cardiff bekreftet at ProVen Daglig Acidophilus og Bifidus gir gode resultater med hensyn til fordøyelse og immunforsvar.

N34621
Lenker
Min side