Til toppen

Hudsminke

Sorter etter: Navn (a > å)

Pudderkost

Dr. Hauschka Powder Brush/pudderkost gir, allerede ved første strøk, huden en behagelig berøring som virker avslappende på ansiktet. Pudderkosten har naturbust og egner seg for påføring av pudderprodukter på større områder som ansikt, hals og bryst. Den er ideell til påføring av løst pudder som Dr. Hauschka Translucent Face Powder loose eller til å fjerne overflødig pudder fra ansiktet. Den store kosten er et herlig hjelpemiddel når du sminker deg, og sørger for et friskt og naturlig utseende.
N31796

Rougekost

Profesjonell kvalitetsbørste laget av naturlige materialer. En profesjonell kvalitetsbørste for eksepsjonelt glatt rouge påføring. Mindre børstehode gir fin og jevn påføring, og en naturlig, sunn glød. Busten er laget av det mykeste geitehår.
N30907

Translucent Bronzing Tint 18ml

For en frisk hudfarge like individuell som deg: Translucent Bronzing Tint fra Dr. Hauschka kan blandes med din vanlige fuktighetskrem på dagtid. Dette lar deg endre nyanser og myke opp urenheter og fargeujevnheter, slik at du skaper en en hudtone som passer til enhver stemning og årstid.
N35372