Til toppen

Kvann / Angelikarod (Angelica archangelica) 100g Urt

Varenummer: N35617
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Kvann, også kjent som Angelikarot og kvinnens ginseng. Kvann er rik på bitterstoffer og eteriske oljer, som gjør roten sterkt aromatisk i smak og duft. Urten kan drikkes som te og i urteblanding til hjemmelaget snaps.

Angelikarot (Angelica archangelica)

Som te: 1 strøken ts per kopp kokende vann. Trekketid: 5-10 min. Siles med tefilter. 

Brukes som krydder i bittersnaps.

Tefilter i økologisk bomull til flergangsbruk 2-pk

Gjenbrukbare tefilter som er laget av økologisk bomull. Kommer i pakning med 2 stk tefiltre. Tilvirket av GOTS sertifisert økologisk bomull. CoffeeSock har kaffefilter, tefilter og nøttemelksposer i økologisk bomull til flergangsbruk. Filtrene er laget av GOTS sertifisert bomull fra Texas, India og Pakistan. Filtrene blir sydd sammen av en liten familiebedrift i Austin, Texas.
N34553

Tefiltre med snor, engangsbruk 30 Stk

Rask og enkel trekking av te med dette tefilteret. Engangsfilter av ubleket papir til brygging av te og urter i løsvekt. Smaksnøytralt papir med ekstra fine porer. Bør oppbevares tørt og i skap/skuff uten sterkt luktende varer.
N35082

Kvann / Angelikarod (Angelica archangelica) 1000g tørket Urt

Kvann er også kjent som den kvinnens ginseng. Inneholder bitterstoffer og eteriske oljer, som gjør roten sterkt aromatisk i både duft og smak. Kvann kan brukes i te og gir en interessant piff til hjemmelaget snaps.
N33473

QVINDE DONG QUAI VEG (Kinesisk kvann) 100 Kapsler

Qvinde Dong Quai fra Solaray inneholder kinesisk kvann som demper overgangsplager og virker lindrende ved lette menstruasjonssmerter og PMS. Vegetabilsk kapsel.
N20324

Schwedenkräuter 200ml

Maria Trebens Schwedenkräuter består av en rekke forskjellige urter og betraktes som den originale. Kvann, ingefær og zedoariarot er noen av urtene. Her i 200 ml i destillert vann.
N20534