Til toppen

Lakris pastiller, ekte italiensk med appelsinsmak 100g

Varenummer: N30376
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Amarelli lakris! Nydelige små pastiller med ekte italiensk lakris fremstilt av saften fra lakrisrøtter. Disse med lakris smak er tilsatt appelsin aroma (naturlig) og sukker.

 

Næringsinnhold per 100 g
Energi (kJ/kcal) 1303/309
Fett 0,2 g
- herav mettede fettsyrer 0,1 g
Karbohydrater 63 g
- herav sukkerarter 51 g
Protein 1,5 g
Salt 0 g
   
Ingredienser: Sukker, lakris, glukose, fortykningsmiddel: arabisk gummi, naturlig appelsinsmak.

 

Unngå overdrevet bruk i tilfelle forhøyet blodtrykk.

På eiendommen sin i Calabrien i Syditalia, har Amarelli-familien fremstilt lakrisprodukter av fineste kvalitet i nesten 250 år. Amarellis 100% rene lakris er verdsatt i mange land og flere ganger premiert.

Lakris pastiller, ekte italiensk (uten sukker) 100g

Amarelli lakris! Nydelig små pastiller med ekte italiensk lakris fremstillet fra saften av lakrisrøtter. Inneholder hverken sukker eller mel.
N30375

Lakris Ren Engelsk (Glycyrrhiza glabra) 150g Pulver

Engelsk lakris er helt ren lakrissaft som er inndampet og tørket, deretter knust til pulver. Engelsk lakrispulver inneholder hverken gluten, melkeprodukter eller sukker, eller andre søtstoffer. Kan brukes til å lage eget godteri, baking, til te e.l. Supergod og naturlig søt!
N25516

Rescue Pastiller 50g Pastiller

Dr Bach utviklet en nødhjelpskombinasjon for å hjelpe deg til å klare hverdagens små og store prøvelser, som f.eks. å gå til tannlegen, jobbintervju, når barna slår seg, ved flyskrekk eller bryllupsnerver. Det kan også hjelpe deg i tider hvor du gjennomgår en krise eller har en traumatisk opplevelse, f.eks. i forbindelse med dødsfall, skilsmisse eller at du mister jobben. Finnes også som spray, dråper og creme.
N25342