Til toppen

Lecithin, Solsikke, granulat 400g

Varenummer: 914964
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Biosym

ink. mva.

  • Inneholder 470 mg Inositol per døgndose

Lecithin Granulat fra solsikke. Lecitin granulatet fra Biosym har et høyt innhold av fosfolipider, bl.a. Kolin, som er gunstig for leveren og kroppens fettomsetning. Kolin bidrar til å opprettholde normal leverfunksjon. Kolin bidrar til normal omsetning av lipider (fett) og homocystein, som er viktig for å opprettholde hjertets helse. Produktet er registrert ved The Vegan Society. Kilden til de gunstige fettstoffene i Lecithin Granulat er fra solsikkeolje (GMO-fri solsikke).

Oppgitt innhold per dagsdose; 3 ts.

Innhold mengde % av RI
Fosfolipidkompleks 7140 mg  
- med naturlig innhold av :    
Fosfatidylinositol 2100 mg  
- herav Inositol 470 mg  
Fosfatidylkolin 2520 mg  
- herav Kolin 336 mg  
Fosfatidyletanolamin 735 mg  
Fosfatidsyre  420 mg  
Fosfatidylserin  80 mg  
Linolsyre (omega-6) 2100 mg  
Oljesyre (omega-9) 630 mg  
Fosfor 294 mg 42%
     
Ingredienser: Lecitin fra solsikkeolje, granulatform.

Anbefalt døgndose: 3 toppede teskjeer (ca. 10,5 g). Kan inntas tørt, sammen med vann eller i smoothie. Kan ev. drysses på müsli eller yoghurt.

Bør brukes innen 8 uker etter åpning og oppbevares i kjøleskap. Kan fryses.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktet er registrert ved The Vegan Society i England. Ren lecitin fra GMO-fri solsikkeolje. Lecitin er sunt fett med viktige fettsyrer for oppbygging av cellemembraner, leverfunksjon og fettomsetning. Lecitin har naturlig innhold av det viktige grunnstoffet fosfor. Fosfor bidrar til normal energiomsetning, cellemembranenes normale funksjon, samt til vedlikehold av ben og tenner. 

Soyalecitin (soja lecithin) granulat 400g

Soja Lecithin Granulat fra Natur Drogeriet består av blant annet fosfatidylkolin. Kolin bidrar til å opprettholde normal leverfunksjon. Lecitin består av fosfolipider som er en del av cellemembranene våre og er viktige for funksjonen til celler i kroppens organer og vev. Soyalecitin kan brukes som en erstatning for animalsk fett i matlagingen. Lecitin finnes naturlig i eggeplomme, belgfrukter, solsikke- og linfrø.
N35223