Til toppen

Leppebalsam 15ml

Varenummer: N35298
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Lykkelig som Liten

ink. mva.

Lykkelig som liten Leppebalsam forebygger tørre, såre og sprukne lepper - 100% økologisk!

Leppebalsamen består av sheamør, ringblomstolje, jojobaolje og ubleket bivoks som alle bidrar til å motvirke tørr hud, og tilføre fukt og næring til såre lepper. 

Produktene fra Lykkelig som liten er utviklet av leger med kjærlighet for trygg og økologisk hudpleie for store og små

  • Uten kortison, parabener eller andre miljøbelastende stoffer. 

Lykkelig som liten Leppebalsam forebygger tørre, såre og sprukne lepper - 100% økologisk! Leppebalsamen består av sheamør, ringblomstolje, jojobaolje og ubleket bivoks som alle bidrar til å motvirke tørr hud, og tilføre fukt og næring til såre lepper.  Produktene fra Lykkelig som liten er utviklet av leger med kjærlighet for trygg og økologisk hudpleie for store og små Uten kortison, parabener eller andre miljøbelastende stoffer. 

INCI: Butyrospermum Parkii (shea) butter, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) seed oil, Cera Alba (Beeswax), Calendula Officinalis extract.

Utelukkende økologiske ingredienser.

Brukes for å forebygge tørr hud, og brukes ved allerede såre, tørre og sprukne lepper.

Lykkelig som liten er en norskutviklet hudpleieserie med trygg og økologisk hudpleie for både store og små.

Alle Lykkelig som liten produktene inneholder økologiske ingredienser, og tilfredsstiller Ecocert-kravene.

Everon leppepomade 4g

Weleda hudpleie sin Everon leppepomade bidrar til å lege sår ved sprukne og tørre lepper. Everon leppepomaden passer bra som underlag for leppestift. Myke, naturlige ingredienser som jojobaolje, sheasmør og verdifull rosevoks motvirker uttørking, og beskytter leppene fra ytre miljøpåvirkninger. Weleda sin leppepomade har naturlig solfaktor 4.
N18952

Leppebalsam - Rose 14g

Pleiende og reparerende leppebalsam med innhold av bl.a. økologisk olivenolje, sheasmør og bivoks. I vinterkulde, tørt vær og sol er leppene spesielt utsatt. Leppebalsam fra Sæbeværkstedet er en god venn å ha med seg i lommen. Forførende duft av roser.
N34971

Leppekrem 4,5 ml

En leppepomade som gir intensiv daglig behandling for leppene. Fornyer og beskytter rue, tørre og sprukne lepper. Høy kvalitets plantevoks og planteoljer sørger for godt med pleie av leppene. Samtidig vil rundskolm, ringblomst og johannesurt pleie og bidra til regenerering av leppene. Selv ved skjøre og sprukne lepper, eller rynkedannelse rundt munnen, støtter Leppekremen regenereringsprosessen. IIkke nok med det, så er det tilsatt ekte Silkepudder som gjør leppene fløyelsmyke, mens balsamen etterlater en herlig duft av blomster. Resultatet av denne intensive pleien er vakre, delikate lepper.
N18954

Manuka Leppepomade 4,5g

Leppebalsam fra Manuka Health, selvfølgelig med den velkjente Manuka honningen fra New Zealand. Manuka Leppepomaden er designet for å gi fuktighet, mykne og nære tørre lepper. Manuka Honning MGO250+ er kjent for sine gode egenskaper for huden.
N33882