Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Leppepomade

Vi foretrekker naturlige planteoljer i leppepomadene våre, og gjerne økologisk når det er mulig. Felles for våre leppepomader er den høye kvaliteten på ingrediensene.

Finn din favoritt leppebalsam for å forebygge eller behandle tørre, såre og sprukne lepper.
Her finner du også et utvalg leppepomader med naturlig solfaktor, og om du foretrekker et hint av farge eller skimmer på leppebalsamen din, så har vi det også.

Visning
Nyhet
Crazy Rumors Cherry Cola leppepomade

Crazy Rumors Cherry Cola leppepomade er en sprudlende fontenefavoritt kysset med en søt, saftig kirsebærfinish! Crazy Rumors er en fantastisk bra leppepomade-serie! Helt naturlig, vegansk, cruelty free, og med økologisk jojobaolje, økologisk sheasmør og økologisk olivenolje. Crazy Rumors leppepomader fungerer fantastisk bra og de ser bra ut, lukter og smaker godt. Fantastisk gode leppepomader!

N37190
Nyhet
Crazy Rumors Classic Cola leppepomade

Crazy Rumors Classic Cola leppepomade er den mest populære av dem alle! En fantastisk, sprudlende ubeskrivelig blanding. Crazy Rumors er en fantastisk bra leppepomade-serie. Helt naturlig, vegansk, cruelty free, og med økologisk jojobaolje, økologisk sheasmør og økologisk olivenolje. Crazy Rumors leppepomader fungerer fantastisk bra og de ser bra ut, lukter og smaker godt. Fantastisk gode leppepomader!

N37191
Nyhet
Crazy Rumors Ginger Peach leppepomade

Crazy Rumors Ginger Peach leppepomade er moden og saftig fersken med et spicy tilsnitt. En sofistikert blanding som bør prøves! Crazy Rumors er en fantastisk bra leppepomade-serie. Helt naturlig, vegansk, cruelty free, og med økologisk jojobaolje, økologisk sheasmør og økologisk olivenolje. Crazy Rumors leppepomader fungerer fantastisk bra og de ser bra ut, lukter og smaker godt. Fantastisk gode leppepomader!

N37193
Crazy Rumors Leppepomade Grape Jelly

Crazy Rumors Leppepomader er laget på helt naturlige ingredienser med økologisk jojobaolje, økologisk sheasmør og økologisk olivenolje. Grape Jelly leppebalsam både lukter og smaker godt! Ikke testet på dyr og er sertifisert av "Leaping Bunny". Crazy Rumors er en fantastisk bra leppepomade-serie! Helt naturlig, vegansk og cruelty free.

N35708
Crazy Rumors Leppepomade Dragon Fruit

Leppepomade fra Crazy Rumors med Pitaya aka Dragon fruit er eksotisk, og med smaksnoter fra kiwi, vannmelon og pære - En skikkelig sommerdrøm av en leppebalsam! Crazy Rumor leppepomadene er laget på økologiske ingredienser som jojobaolje, sheasmør og olivenolje. Fantastisk gode leppepomader!

N35707
Nyhet
Crazy Rumors Strawberry Candy leppepomade

Crazy Rumors Strawberry Candy leppepomade kommer kun i et begrenset opplag! En smakfull klassiker, herlig søt jordbær nostalgi! Crazy Rumors er en fantastisk bra leppepomade-serie! Helt naturlig, vegansk, cruelty free, og med økologisk jojobaolje, økologisk sheasmør og økologisk olivenolje. Crazy Rumors leppepomader fungerer fantastisk bra og de ser bra ut, lukter og smaker godt. Fantastisk gode leppepomader!

N37192
Dr. Hauschka Hand & Lip gavesett

Dr. Hauschka Hand & Lip Gavesett gir den perfekte pleie for hender og lepper. Gaveesken inneholder: Hand Cream 30 ml som er en raskt absorberende og beskyttende håndkrem som normaliserer fuktbalansen. Gjør hendene myke og smidige. Lip Care Stick 4,9g er en leppebalsam, perfekt for daglig pleie av den sensitive huden på leppene. Gir intensiv fuktighet.

N35843
Dr. Organic Aloe Vera Lip Balm 5,7ml

Dr. Organic Aloe Vera Lip Balm er en leppepomade med økologisk aloe vera. Leppepomaden har beroligende egenskaper fra økologisk aloe vera, i kombinasjon med sheasmør, jojobaolje, bivoks og vitamin E, for å gjenopprette fuktigheten i leppene. Denne leppepomaden har en solfaktor på 15 og er ideell å bruke hele året! Påfør gjerne på leppene så ofte som nødvendig.

N37057
Everon leppepomade 4g

Weleda hudpleie sin Everon leppepomade bidrar til å lege sår ved sprukne og tørre lepper. Everon leppepomaden passer bra som underlag for leppestift. Myke, naturlige ingredienser som jojobaolje, sheasmør og verdifull rosevoks motvirker uttørking, og beskytter leppene fra ytre miljøpåvirkninger.Weleda sin leppepomade har naturlig solfaktor 4.

N18952
Labimint Acute Lip Care, Munnsår 5ml

Salve for effektiv lindring av prikking på leppen. Det første tegnet på at et munnsår er på gang. Bør brukes tidlig og har best effekt før utbrudd. Labimint Acute Lip Care inneholder ferskpresset juice av ringblomst (calendula) og solhatt (echinacea) som er kjente urter i hudpleie. De 100% rene medisinske urtejuicene suppleres med ekstrakt av salvie, samt eteriske oljer.   - 100 % naturlige og/eller økologiske NATRUE-sertifiserte produkter - fri for syntetiske dufter og konserveringsmidler - fri for mineraloljer, parabener, silikoner og PEG - dermatologisk testet for sensitiv hud - Aldri testet på dyr - Så langt det er mulig, kommer alle råmaterialer fra kontrollert økologisk eller biodynamisk dyrking og under bærekraftige forhold

N35000
Leppebalsam - Hamp med rosmarin 14g

Pleiende og reparerende leppebalsam med innhold av bl.a. økologisk hampolje, sheasmør og bivoks. I vinterkulde, tørt vær og sol er leppene spesielt utsatt. Leppebalsam fra Sæbeværkstedet er en god venn å ha med seg i lommen. Frisk og ren duft av rosmarin.

N34972
Leppebalsam - Mynte 14g

Pleiende og reparerende leppebalsam med innhold av bl.a. økologisk olivenolje, sheasmør og bivoks. I vinterkulde, tørt vær og sol er leppene spesielt utsatt. Leppebalsam fra Sæbeværkstedet er en god venn å ha med seg i lommen. Kjølende og behagelig med peppermynte og spearmint.

N34974
Lenker
Min side