Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Linnex 50g varme- Stift

Varenummer: 891659
EAN: 7300009008759
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Linnex Norge
ink. mva.
Linnex er en stift som benyttes for midlertidig lindring av ømme muskler, sener og ledd. Stiften påføres huden enkelt, ved å stryke 1-2 tynne lag direkte på problemområdet. Linnex inneholder salicylat, chili-pepper (Capsicum annum), kamfer og mentol.

Ingrediensermengde% av RI
Aktive ingredienser: Salisylat, Capsicum annuum, kamfer, mentol.

Stryk 1-2 tynne lag med Linnex-stiften på huden der det er ømt. Ikke påfør Linnex oftere enn hver 4. time. Det tar 10 –15 minutter før effekt oppnås. Linnex er så kraftig at den er ubehagelig på områder med tynn hud, som lysken, halsen og ansiktet. Effekten øker under aktivitet og ved varme. Linnex anbefales derfor ikke i forbindelse med badstue, solarium, varm dusj eller ved soling. Vask hendene etter påføring.

Linnex bør ikke benyttes av:
- Barn under 12 år.
- Gravide og ammende kvinner
- Personer som er overfølsomme/allergiske for salisylater
- Astmatikere

Interaksjoner med andre legemidler ikke kjent.

Linnex - er en unik varmestift som i flere år har vært brukt av fysioterapeuter, naprapater og kiropraktorer ved for eksempel sportsskader som forstuinger, og til kroniske tilstander i ledd, sener og muskler. Har du hekseskudd, muskelstrekk, kink i nakken, ømme og stive muskler, forstuinger, ømme og stive ledd kan du oppleve at Linnex gir god lindring.Bivirkninger ved bruk på huden er sjeldne, men overfølsomhet/allergi mot salicylat og mentol kan forekomme. Overdosering ikke kjent.

Lenker
Min side