Til toppen

Lipgloss - Hemp, rosa nyanse 14g

Varenummer: N34975
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Sæbeværkstedet

ink. mva.

Lip gloss med svak farge for friske vakre lepper. Innholdet av sheasmør, bivoks og oljer gjør den svært pleiende og reparerende. Spesielt god ved kulde, tørt vær og tørr inneluft.

Cannabis sativa oil (Hampolje)*, Butyrospermum parkii butter (sheasmør)*, Cera alba (bivoks)*, Simmondsia Chinensis seed oil (Jojobaolje), Rosa damascena flower oil (rosenolje), Tocopherol (E-vitamin), mica (mineralsk farge). *økologiske ingredienser

Lip Color Hibiskiss Coral 4,4ml

Hibiskiss Coral er en av bestselgerene med lett nøytralrosa fargeskimmer. Crazy Rumor med sin fantastiske, super fuktighetsgivende Shea Butter-baserte leppebalsam og et dryss med naturlig mineralfarge! Toppet opp med fortryllende hibiskussmak, og ikke bare har du et kyss, du har en deilig, herlig duftende og farget HibisKiss! Tilgjengelig i flere flotte fargenyanser. Praktisk som en leppebalsam + fargetone i ett! Nydelige lepper! Crazy rumors er en økologisk og vegansk leppepomadeserie, produse
N34559

Lip Color Hibiskiss Pearl 4,4ml

Nydelig, glitrende leppebalsam med rosa perleskimmer. Crazy Rumor med sin fantastiske, super fuktighetsgivende Shea Butter-baserte leppebalsam og et dryss med naturlig mineralfarge! Toppet opp med fortryllende hibiskussmak, og ikke bare har du et kyss, du har en deilig, herlig duftende og farget HibisKiss! Tilgjengelig i flere flotte fargenyanser. Praktisk som en leppebalsam + fargetone i ett! Nydelige lepper!
N34560

Lip Color Hibiskiss Tropical 4,4ml

Hibiskiss Tropical har et elegant fargeskimmer med mauve undertoner. Crazy Rumor med sin fantastiske, super fuktighetsgivende Shea Butter-baserte leppebalsam og et dryss med naturlig mineralfarge! Toppet opp med fortryllende hibiskussmak, og ikke bare har du et kyss, du har en deilig, herlig duftende og farget HibisKiss! Tilgjengelig i flere flotte fargenyanser. Praktisk som en leppebalsam + fargetone i ett! Nydelige lepper!
N34558