Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Magnesium +300 160 Kapsler

Varenummer: N20395
EAN: 5705380168726
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Biosym
ink. mva.
Magnesium +300 inneholder organisk Magnesium i form av Magnesiumpidolat. Magnesiumpidolat er en ny, organisk kilde til Magnesium. Den er vurdert og godkjent av førende europeiske forskere, og Magnesiumpidolat har i tallrike vitenskapelige studier vist overbevisende biotilgjengelighet og effektivitet innenfor magnesiumterapi og -tilskudd.
Oppgitt innhold per døgndose: 1 kapsel
Ingrediensermengde% av RI
Magnesium (-oksid/-pidolat)300 mg80%
Magnesiumoksid, magnesium-L-pidolat.
Konsistensmiddel: magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer.
Kapsel: hydroksypropylmetylcellulose (vegetabilsk)
Anbefalt døgndose voksne fra 18 år: 1 kapsel.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.
Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost.
Oppbevares utilgjengelig for barn.
Pidolater kjennetegnes ved at de har en god opptakelighet i kroppen i likhet med andre organiske kilder, som f.eks. aminosyrekelater. 'Liganden' pidolat (fra latin: ligare = binde) som magnesiummolekylet er koblet til, danner et unikt, organisk og svært biotilgjengelig molekyl. Dette gjør at kroppen tar opp og nyttiggjør seg magnesiumtilskuddet.Magnesium+ 300 er fri for gjær, gluten, laktose og sukker, samt kustige farve-, konserverings- og tilsetningsstoffer. Sertifisert VEGAN.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Lenker
Min side