Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Mega B stress veg 90 Kapsler

Varenummer: 936085
EAN: 7058990780993
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Solaray
ink. mva.
Solaray Mega B Stress er et B-vitamin kompleks med folsyre, vitamin C og magnesium. Godt for hud, hår og negler. - Viktig for hud, hår, negler, nervesystemet og stoffskiftet - Balansert kompleks av alle B-vitaminene i en base av naturris og urter - Anti-stress formula med C-vitamin og magnesium - Lett beroligende og avslappende - Inneholder folsyre som er viktig ved graviditet

Oppgitt innhold per døgndose 1 kapsel

Innhold mengde % av RI
B-1 (tiamin) 2,4 mg 170 %
B-2 (riboflavin) 2,8 mg 175 %
B-3 (niacinamid) 10 mg 55 %
B-5 (pantotensyre) 15 mg 250 %
B-6 (pyridoxin) 4,2 mg 210 %
B-8 (biotin) 225 mcg 150 %
B-9 (folsyre) 200 mcg 100 %
B-12 (kobalamin) 9 mcg 900 %
Vitamin C 100 mg 133 %
Magnesium 75 mg 25 %
     
Ingredienser: Magnesiumoksid, askorbinsyre, kalsiumkarbonat, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), naturriskonsentrat, d-kalsiumpantotenat, niacinamid, antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer), pyridoxin, riboflavin, tiamin, nype, acerola, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), biotin, aloe vera gel konsentrat, folsyre, cyanokobalamin.

Anbefalt døgndose: 1 kapsel daglig med mat eller vann. Kan med fordel inntas om kvelden.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Vegansk tilskudd av B-vitaminer, magnesium og C-vitamin som er viktig for kroppens energiomsetning og nervesystemets normale funksjon. Vitamin C, B6, B12, folsyre, niacin, pantotensyre og magnesium reduserer tretthet og utmattelse, og bidrar til normal psykologisk funksjon. I tillegg deltar folsyre, riboflavin, B6 og B12 i produksjon av røde blodceller, og de er viktige faktorer for normal omsetning av homocystein. Vitamin C støtter immunforsvarets normale funksjon. Sunn hud og normale slimhinner opprettholdes av niacin, B2 og biotin. Biotin bidrar også til normal hårvekst.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Lenker
Min side