Til toppen

Gjetertaske/Hyrdetaske (Capsella bursa pastoris) 100g Tørket urt

Varenummer: N31383
Lagerbeholdning:
Merke: Natur-Drogeriet A/S
Klassifisering: Mat

ink. mva.

Gjetertaske tilhører korsblomstfamilien. Frø, blader og røtter er spiselige, og i Kina blir planten dyrket som nytteplante. Gjetertaske har tradisjonelt blitt brukt til urtete og inngår ofte i universal-teer. Urten regnes som ugress for mange, og den har flere navn: hyrdetaske, skræppgras, taskagras m.fl.  Bidrar til en mer komfortabel menstruasjonssyklus, spesielt ved store blødninger. Kan brukes utvortes som omslag, og hemmer blødning fra overflatiske sår.

Gjetertaske / Hyrdetaske (Capsella bursa pastoris)

Som te:  ½-1 ts. urter per kopp kokende vann. Siles med tefilter. Brukes med forsiktighet.

Ved bruk før og under menstruasjon: 1-4 gram per dag

Bør ikke brukes av barn, gravide og personer med høyt blodtrykk.

Tefilter i økologisk bomull til flergangsbruk 2-pk

Gjenbrukbare tefilter som er laget av økologisk bomull. Kommer i pakning med 2 stk tefiltre. Tilvirket av GOTS sertifisert økologisk bomull. CoffeeSock har kaffefilter, tefilter og nøttemelksposer i økologisk bomull til flergangsbruk. Filtrene er laget av GOTS sertifisert bomull fra Texas, India og Pakistan. Filtrene blir sydd sammen av en liten familiebedrift i Austin, Texas.
N34553

Tefiltre med snor, engangsbruk 30 Stk

Rask og enkel trekking av te med dette tefilteret. Engangsfilter av ubleket papir til brygging av te og urter i løsvekt. Smaksnøytralt papir med ekstra fine porer. Bør oppbevares tørt og i skap/skuff uten sterkt luktende varer.
N35082