Til toppen

Økologisk salte cashewnøtter med sjokolade 100g

Varenummer: N35308
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: SoAlive

ink. mva.

Smakfulle, deilige salte cashewnøtter med sjokoladetrekk fra SoAlive er deilig raw og økologisk supersnacks som kan nytes med god samvittighet!

Økologiske ingredienser: Cashewnøtter (ca 33%), kaldpresset kakaosmør, lucuma, kokosblomstsukker, kakaopulver, vanilje og salt. Kan inneholde spor av nøtter og peanøtter.

 Næringsdeklarasjon per   100 gram 
 Energi (kcal)  590
 Fett  44,6 g
 - hvorav mettede fettsyrer   20,2 g
 Karbohydrater  35,7 g
 - hvorav sukkerarter  23,4 g
 Protein  8,3 g
 Salt  0,43 g

 

Sjokolade er alltid lov!

Bør oppbevares tørt og kjølig, og unngå direkte sollys. 

Cashewnøtter - økologiske 200g

Økologiske cashewnøtter har mild smak og er sunt og godt. Cashewnøtter stammer fra det tropiske Amerika. Cashewnøtter vokser på trær som kan bli opptil 15 meter høye. Etter blomstringen dannes cashew-eplet og i enden på eplet vokser den lille nøtten ut. For å kunne knekke det stenharde skallet, dampes nøttene før skallet knekkes. Cashewnøtter har et høyt innhold av umettede fettsyrer og er rike på vitamin E og jern.
N34408

Cashewnøttsmør. økologisk 330g

Monki Cashewnøttesmør er et rent og økologisk nøttesmør. Smørepålegget inneholder kun ristede økologiske cashewnøtter og havsalt. Cashewnøttsmøret smaker godt på brødskive, kjeks, riskake e.l., men passer også ypperlig i bakverk, til en del middagsretter, på pannekaker, i sauser og dressinger.
N32326

Hasselnøtter - økologiske 200g

Økologiske hasselnøtter fra Saltå Kvarn. Hasselnøtter er godt som snacks og i müsli, brød, kaker og desserter. De er rike på E-vitaminer og har et høyt innhold av umettede fettsyrer.
N34409

Macadamia nøtter - økologiske, salte og ristede 50g

Fantastiske gode Makadamia nøtter, økologiske, salte og ristede. Macadamianøtter har et høyt oljeinnhold og kan spises som de er, eller i salater og wokretter.
N34405