Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-
Produktet er ikke aktivt!

OmniOmega Krill olje 120 Kapsler

Varenummer: N35178
EAN: 5705380168443
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Biosym
  • Krillolje av beste kvalitet!
  • Naturlig Omega-3 kilde
  • Med fosfolipider, astaxanthin og kolin
  • For hjertet, hjernen og synet
OmniOmega Krill olje har Krillolje av beste kvalitet med et unikt innhold av Omega-3 fosfolipider som er lettere opptagelig for kroppen enn alminnelig fiskeolje. Inneholder DHA som medvirker til å vedlikeholde en normal funksjon av hjernen og et normalt syn. Innholdet av EPA og DHA bidrar til en normal hjertefunksjon. Krill er en sterk, naturlig kilde til Omega-3, fosfolipider og antioksidanten astaxanthin!

Oppgitt innhold per 2 kapsler

Innhold mengde
100% Neptune Krillolje (NKO) 1000 mg
Næringsinnhold:  
Marine fosfolipider 450 mg
- hvorav Omega-3 fettsyrer 250 mg
- hvorav EPA 136 mg
- hvorav DHA 60 mg
Astaxanthin (antioksidant) 360 µg
Kolin 50 mg
   
Ingredienser:  Neptune Krill-olje fra krepsdyret antarktisk LYSKREPS (Euphausia superba), kapsel: FISKEGELATIN, vann.
Anbefalt døgndose fra 11 år og oppover: 1-2 kapsler.
Bør tas i forbindelse med måltid, fortrinnsvis frokosten.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør ikke inntas av personer med skalldyrsallergi.
Inneholder den originale NKO® krill-olje. Tilfører kroppen de sunne Omega-3 fettsyrer EPA og DHA i en ny form, nemlig som Omega-3 fosfolipider. Omega-3 fosfolipider er fosfolipider der minst en av de to mulige fettsyrene er omega-3. Fangst av Krill har lang tradisjon i f.eks. Japan og Norge. Men til bruk i kosttilskudd utvinnes kun en liten del fettstoffer. OmniKrill er utvunnet av Lyskreps (Euphausia superba) fra Antarktis, hvorav fangsten følges og overvåkes av organisasjoner som er engasjert i miljøspørsmål. Neptune Krillolje er fremstilt av Neptune Technologies & Bioressources Inc., Québec, Canada. Fra miljøsertifisert fiskeri. OmniKrill fra Biosym er fri for transfettsyrer.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Epi-Cor Balance 60 kapsler

Epi-Cor Balance 60 kapsler er et avansert og sammensatt kosttilskudd med krillolje, Astaxanthin, Fosfolipider, Vitamin A, Vitamin E, Kolin og et spesielt soppekstrakt kalt MEDIS. Krillolje blir mer og mer populært som kosttilskudd og som et alternativ til fiskeolje. Dette skyldes hovedsakelig krillens høye innhold av flerumettede omega 3-fettsyrer DHA og EPA, samt deres naturlige innhold av antioksidanter og fosfolipider. Krilloljen er rik på omega-3 fettsyrer, fosfolipider, vitamin A og E, samt en høy konsentrasjon av astaxanthin. Epi-Cor Balance inneholder også en unik form for vitamin E som inkluderer 8 forskjellige typer både alfa- og beta-tokoferoler. Kolin bidrar til fettomsetningen og leverfunksjonen. Kolin er et stoff som er en bestanddel i cellemembraner, blant annet. I kroppen er kolin involvert i ulike prosesser og bidrar for eksempel til normal omsetning av fettstoffer (lipidomsetning) og til omsetning av homocystein. Kolin støtter og opprettholder også normal funksjon av lever. Medis-soppen er dyrket fra 5 ulike sopper gjennom nesten 50 år med forskning og utvikling og bidrar til godt opptak. Epinutrics Cor-balanse er produsert med Duo Caps Technology, som er et kombinasjonsprodukt som slippes ut i kroppen for å bli absorbert. Dobbel utgivelse av en enkelt ingrediens.

N37017
Lenker
Min side