Til toppen

Organic Tattoo Oil 50ml Olje

Varenummer: N35522
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Me Anima

ink. mva.

  • med kokosolje
  • ekstra rik på vitamin E

Organic Tattoo Oil fra svenske Me Anima er en tatoveringsolje til bruk på nye tatoveringer. Påføres med rengjorte hender flere ganger daglig for å beskytte og mykgjøre både huden og din nye flotte tatovering! Gir E-vitamin og næring for et fint resultat. Oljen er også fin på tørre hudområder og tendens til utslett. Ekstra rik på vitamin E. Oljen inneholder blant annet kokosolje som stivner i kalde rom. Oljen kan derfor få små klumper. Rist godt for å fordele kokosfettet i de flytende oljene, og det vil smelte fint på varm hud.

Ingredienser: Helianthus Annuus Seed oil (Sunflower Oil), Cocos Nucifera Oil (Cocos Virgin Natur Oil), Ricinus Communis Seed Oil (Castor Oil), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Tocopherol (Vitamin E), Lavandula angustifolia Oil (Lavender), Parfum/Fragrance* (Linalool*, Limonene*, Geraniol*, Citronellol*).

*inngår naturlig i eteriske oljer.

Påføres flere ganger daglig på nye tatoveringer. Vask hendene før påføring.

Rist flasken for å fordele kokosfettet, som lett stivner, i de flytende oljene. 

Me Animas hudpleieprodukter produseres i Sverige og består av nøye utvalgte naturlige ingredienser. Det vi påfører huden, påvirker vår helse og natur og Me Anima har en helhetlig tilnærming til dette. Grunleggeren Katties Åkesson er hud-, spa- og aromaterapeut. Katties har blant annet jobbet for Sturebadet i Stockholm og Kerstin Florian. 

Eteriske oljer: Me Anima bruker 100% rene eteriske oljer i høyeste kvalitet. Oljene utvinnes av planter gjennom pressing eller destillering. Hver olje har sin unike måte å påvirke hud, kropp og sinn.
Baseoljer: Kaldpressede vegetabilske oljer som er beskyttende og oppbyggende.
E-vitamin: Alle produktene berikes med E-vitamin (tokoferol) som både beskytter selve oljen (naturlig konserveringsmiddel) og huden som en antioksidant.

Anima er latin og er den feminine ordformen for luft, vind, sjel, åndedrett, livskraft.

Organic Meditation Oil 10ml Olje

Serenety Organic Meditation Oil fra svenske Me Anima er en balanserende og beroligende aromaolje i en hendig glassbeholder med "roll-on". Oljen rulles på huden (f.eks på håndledd) når du vil unne deg en stund med mindfulness. Meditasjonsoljen er spesielt laget for å roe ned sinnet slik at vi kan kan innhente oss og fylles av energi. Ta oljen med deg i vesken og bruk den i stressede situasjoner eller som ekstra hjelp under meditasjons- og yogatimer. De eteriske oljene sedertre, rosmarin og ingefær ligger i en base av sesam- og solsikkeolje.
N35427