Til toppen

Persille (Petroselinum hortense) 100g Urt

Varenummer: N31610
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Persille benyttes både som krydder og til plantefarging. Persille stengel og blad er rike på den eteriske oljen apiol, som gir persillen sin karakteristiske smak. I mat brukes Persille bl.a. til fiskeretter, sauser, grønnsaksretter, til å strø over kokte poteter og til å pynte med. Persille er et velkjent middel mot hvitløkslukt fra munnen.

Persille (Petroselinum crispum).

 

Som te: ½-1 ts. urter per kopp kokende vann. Trekketid 5-10 min. Siles med tefiler.

Brukes også som krydder. 

Kan også inngå som plantefarge: Lys gul / matt gul.

Tefilter i økologisk bomull til flergangsbruk 2-pk

Gjenbrukbare tefilter som er laget av økologisk bomull. Kommer i pakning med 2 stk tefiltre. Tilvirket av GOTS sertifisert økologisk bomull. CoffeeSock har kaffefilter, tefilter og nøttemelksposer i økologisk bomull til flergangsbruk. Filtrene er laget av GOTS sertifisert bomull fra Texas, India og Pakistan. Filtrene blir sydd sammen av en liten familiebedrift i Austin, Texas.
N34553

Tefiltre med snor, engangsbruk 30 Stk

Rask og enkel trekking av te med dette tefilteret. Engangsfilter av ubleket papir til brygging av te og urter i løsvekt. Smaksnøytralt papir med ekstra fine porer. Bør oppbevares tørt og i skap/skuff uten sterkt luktende varer.
N35082

Persille frø (Parsley/Petroselinum hortense) tinktur øko 50ml

Økologisk tinktur av persillefrø som er dobbelt ekstrahert. Persille kan hjelpe til med å opprettholde normal rensing via nyrer.
N36197

Persillefrø (Petroselinum Hortense) 1000g

Persille er en kjent klassiker i ethvert kjøkken, bl.a. til saus, stuinger og salater. Tørkede persillefrø er små, undervurderte frø, som kan brukes til spiring av persille, krydder og til urtete.
N33498

Persillefrø (Petroselinum Hortense) 100g Frø

Persille er en kjent klassiker i ethvert kjøkken, bl.a. til saus, stuinger og salater. Tørkede persillefrø er små, undervurderte frø, som kan brukes til spiring av persille, krydder og til urtete.
N32991