Til toppen

Poo~Pourri Tropical Hibiscus 59ml spray

Varenummer: N36065
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Annet
Merke: Poo~Pourri

ink. mva.

  • Fjerner uønsket toalettlukt ved en barriere på vannoverflaten
  • Tropisk duft av eteriske oljer som hibiskus, aprikos og sitrus
  • Miljøvennlig

POO~POURRI Before-You-Go toalettspray hindrer uønsket toalettlukt på naturlig vis ved hjelp av eteriske oljer. Bare spray ned i toalettskålen før du gjør ditt fornødne, så lager Poo-Pourri en en barriere av eteriske oljer på vannoverflaten. Den beskyttende filmen på vannoverflaten hindrer at uønsket lukt oppstår ved at dette ikke kommer i kontakt med luften. Tropical Hibiscus sprayen byr på en behagelig duftblanding av hibiscus, aprikos og sitrus fra naturlige eteriske oljer. Sprayen er miljøvennlig og kan trygt pustes inn og spyles ned i toalettet etter besøk.

Ingredienser (INCI): Limonene, Cineole, Citral.

Slik gjør du:

  1. Easy peasy, bare spray ned i toalettskålen FØR du gjør noe stort. Da vil Poo - Pourri blandingen av naturlige eteriske oljer ta seg av resten. Poo-Pourri legger en film på vannoverflaten.
  2. Gjør fra deg ditt fornødne. Den beskyttende barrieren fanger lukten under vannoverflaten før den kommer ut i luften. Det du i stedet vil dufte nå er friske, rene eteriske oljer.  
  3. Spyl ned.

     

ADVARSEL: Ved hudkontakt kan allergiske reaksjoner oppstå. Oppbevares utilgjengelig for barn.
VED HUDKONTAKT: Vask rikelig med såpe og vann. Kontakt lege ved hudirritasjon eller utslett, og ha etikett/produkt tilgjengelig.

Poo~Pourri Lavender Vanilla 59ml spray

POO~POURRI Before-You-Go er en toalettspray som lager en beskyttende film på vannoverflaten. Barrieren av eteriske oljer er laget for å fange opp uønsket toalettlukt og hindrer at dette kommer i kontakt med luften. Slik unngås det at uønsket lukt oppstår. Resultatet er en behagelig duftblanding av lavendel, vanilje og sitrus fra naturlige eteriske oljer. Sprayen er også miljøvennlig og kan trygt pustes inn og spyles ned i toalettet etter besøk.
N36067

Poo~Pourri Original Citrus 59ml spray

POO~POURRI Before-You-Go er en praktisk toalettspray som danner en beskyttende film på vannoverflaten. Barrieren av eteriske oljer fanger opp uønsket toalettlukt og hindrer at dette kommer i kontakt med luften. Slik unngås det at uønsket lukt oppstår. Resultatet er en oppløftende duftblanding av sitron, bergamott og sitrongress. Sprayen er miljøvennlig og kan trygt pustes inn og spyles ned i toalettet.
N36068

Poo~Pourri Royal Flush 59ml spray

POO~POURRI Before-You-Go toalettspray legger en beskyttende film av eteriske oljer på vannoverflaten. Denne barrieren vil hindre at uønsket lukt oppstår ved å hindrer at dette kommer i kontakt med luften. Royal Flush sprayen byr på en behagelig duftblanding av lavendel, vanilje og sitrus fra naturlige eteriske oljer. Sprayen er miljøvennlig og kan trygt pustes inn og spyles ned i toalettet etter besøk.
N36064