Til toppen

Punalpin Plus 180 Tabletter

Varenummer: N34789
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Punalpin Plus er utviklet til menn til optimering av sædkvaliteten. Punalpin® PLUS er et dansk produkt og resultatet av 7 års målrettet produktutvikling og forskning, med klinisk testing av effekten på sædkvalitet. Produktet er basert på granateple, galanga og aronia og mineralene selen og sink. I Punalpin® PLUS er alle ingrediensene kombinert i én tablett. Det spesielle patenterte forarbeidet av galangarot, gjør at ingrediensene kan kombineres i samme tablett. Bruk produktet i minst 90 dager for å dekke en full syklus for sædcelledannelse. 

Sink bidrar til normal DNA-syntese, fruktbarhet og reproduksjonsevne. Sink bidrar også til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet, og spiller en rolle i celledelingsprosessen. Selen bidrar til normal spermatogenese.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 6 tabletter.

Ingredienser mengde % av RI
Planter:    
Granateple (Punica granatum L.), fruktekstrakt 1000 mg  
- hvorav punicalaginer minimum 300 mg  
Stor galanga (Alpinia galanga (L.) Willd.), jordstengel 350 – 700 mg  
- hvorav acetoxychavicolacetat (ACA) minimum 16 mg  
Aronia (blandet Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott, A. prunifolia (Marshall) Rehder, A. arbutifolia (L.) Pers., A. mitschurinii Skvortsov et Maitulina), fruktkjøtt 300 mg  
- hvorav antocyaniner minimum 14 mg  
Mineraler:    
Sink (sinkbisglysinat) 4 mg 40 %
Selen (selenberiket gjær) 18 µg 33 %
     
Tabletthjelpestoffer: Fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose, kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose, natriumkarboksymetylcellulose, hydroksypropylcellulose, dikalsiumfosfat), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av veg. fettsyrer, hydroksypropylmetylcellulose, hydroksypropylcellulose, vegetabilsk olje (kokos), stearinsyre, talkum).

Anbefalt døgndose: 3 tabletter morgen og 3 tabletter kveld i forbindelse med måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Selen bidrar til normal dannelse av sædceller, mens sink bidrar til normal fertilitet og reproduksjon. Granateple og galanga stammer fra nøye utvalgte råvarer med et høyt innhold av punicalaginer og acetoxychavicolacetat (ACA). Granatepleekstrakt kommer fra en ledende europeisk produsent. Den danske produsenten står selv for forarbeidet av galangarot, og har patentert en metode som sikrer at ACA bevares i størst mulig omfang under produksjon og som ferdig tablett. Aronia er en busk med syrlige, mørke fiolette bær, som er rike på antocyaniner. Planten stammer opprinnelig fra Nordamerika, men trives godt i Danmark og Norge. Det tørkede aroniapulveret i Punalpin® PLUS stammer fra produsentens egen gård i Lejre, og er resultatet av et mangeårig foredlingsarbeide. Dette arbeidet inkluderer krysninger tilbake til de nordamerikanske villtyper, hvilket gir en unik sammensetning av antocyaniner.